TerrebonneGalvanized pipe manufacturerKontraindikasi semasa menggunakan produk

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2022-03-08 23:00:26

Steel seksyen kosong bentuk sejuk (Standar Amerika) untuk tabung kuasa dua Q345B tekanan sejuk (Standar negara) struktur besi karbon seksyen bulat bentuk sejuk dan tabung kuasa dua Q345B dan tabung kuasa dua Q345B (Standar Eropah) tanpa selai bentuk sejuk biji halus profil struktur kosong selai (Standar Jepun) sudut besi Q345B bagi struktur umum tabung kuasa dua galvanized q355b untuk transmisi cairan tekanan rendah, Standar No.: gbt3091-2008. Representative materials: q235q235bq345b,TerrebonnePipa besi Galvanized, etc. it is mainly used to transport water, gas, oil and water or steam. It is a special product manufacturing enterprise integrating R & D, seamless square tube square tube, galvanized square tube and galvanized tube. Its purpose is only limited to general low-pressure fluid.

Dalam proses paip kuasa dua, kita akan melakukan pelbagai ujian padanya untuk memastikan paip kuasa dua boleh digunakan lebih baik dalam latihan. untuk menggunakan paip besi diameter besar lebih baik, kita akan terus inovasi. mari perkenalkan unsur utama yang ada dalam paip bawah. Untuk tabung kuasa dua krom martensitik, unsur utama yang mempengaruhi adalah krom, karbon dan molibden; Untuk tabung persegi nikel krom Martensitis, unsur pengaruh utama adalah nikel, molybdenum, aluminum, cobalt, nitrogen dan titanium.

Terrebonne.Pipa kuasa dua untuk pengeboran inti berlian (gb3423-8) adalah paip kuasa dua untuk paip pengeboran, rod inti dan kasing untuk pengeboran inti berlian.

Pembersihan kimia: kurang pelaburan dalam peralatan pemprosesan, kelajuan tinggi,TerrebonnePembuat tabung segiempat, aliran gas, permintaan peralatan ventilasi dan pemanasan yang sukar. Ia sesuai untuk memproses kelompok kecil bahagian dan produk yang tidak sesuai dengan permintaan kecerahan rendah untuk bahagian kecil.

.Keperluan untuk sampel boleh diambil dari paip logam dengan penampilan berkualifikasi. Secara umum, penutup diadopsi.

Dibelajar dari pihak berwenang bahawa jika terdapat tanah di permukaan luar paip kuasa dua semasa mengurangi, ia boleh dicuci dengan air bersih dan kering secara alami, kemudian disiapkan dengan ejen mengurangi dengan kain kering untuk mengeluarkan minyak, dan kemudian kering di udara terbuka. Apabila mengurangi permukaan dalaman paip bertentangan, akhir paip boleh ditutup dengan ketat dengan plug kayu atau ditutup dengan lain. Solvent yang mengurangi dengan volum 15% - 20% paip dari hujung lain akan ditutup dengan plug kayu, ditempatkan di tempat yang rata dan bersih atau di bangku kerja dengan tidur selama 60-80 min, dan paip akan putar setiap 20 min. Jika pengurangan diperlukan untuk siku baja tidak ada daun, penyebab pengurangan akan ditambah dengan sesuai untuk membuatnya disedot sepenuhnya. Setelah mengurangi, tuangkan solven ke dalam paip, keringkan paip dengan kipas exhaust, atau keringkannya dengan udara termampat bebas minyak atau nitrogen, atau keringkannya dengan udara semulajadi. Pipa diameter besar boleh dicuci secara manual dengan kain kapas dipasuk dalam penyebab; Tubu kuasa dua juga boleh disedot dalam tangki panjang yang mengandungi penyebab selama 60 hingga 80 minit. Saluran paip dan peralatan unit tumpukan boleh dipomp secara langsung dan dikelilingi dengan 88% tumpukan untuk pemilihan selepas semua pemasangan. Pipa yang tidak boleh mengelilingi atau tidak tahan terhadap kerosakan terkonsentrasi mesti dipisahkan secara terpisah.

Ujian peneliti sebelum menggunakan lukisan penapisan garis juga mengesahkan bahawa menggunakan lukisan penapisan garis boleh mengurangkan nilai besar tekanan sisa tangensial bagi bahagian lukisan dan secara efektif mencegah kejadian retakan panjang. Menurut darjah deformasi berbeza dan tebal helaian asal, koeficien penapisan yang sesuai & psi dipilih; N (biasanya 0. 9t ~ 0. 95t), jika & psi; Jika n terlalu kecil, tekanan deformasi akan meningkat dengan tajam, besi jalur dibungkus iaitu paip besi dengan panjang sisi yang sama. Ia dibuat dari besi garis gulung selepas perawatan proses. Secara umum, ditambah, tergelincir dan tergelincir untuk membentuk paip bulat, kemudian berguling ke dalam paip kuasa dua dari paip bulat, dan kemudian dipotong ke panjang yang diperlukan. Biasanya 50 potongan per beg.

Prinsip ini sama dengan mesin gulung plat. Mesin bengkok boleh menentukan bulatan. Laras tinggi untuk melaraskan lengkung.

Tubu kuasa dua boleh dipadamkan dengan penyelesaian organik (klorid vinil klorid vinil, klorid karbon, penyelesaian industri, bensen, aceton, dll.), penyelesaian berkonsentrasi atau alkali. Klorid vinil industri sesuai untuk mengurangi bahagian logam; Karbon klorinasi industri sesuai untuk mengurangi logam besi dan bahagian-bahagian bukan-metalik; Klorid vinil sesuai untuk mengurangi bahagian logam dan bahagian logam bukan besi; The industrial concentration shall not be less than 86%, which is suitable for manual scrubbing of the inner surface of the container with low degreasing requirements; Koncentrasi 88%, berlaku untuk konsentrasi beberapa peralatan paip dan cincin porcelain peranti konsentrasi

Product line.Proses penyelesaian tabung kuasa dua dianalisis. Tabung kuasa dua dihasilkan dan diproses pada suhu bilik dengan besi garis sebagai bahan mentah. Pipa kuasa dua boleh dibahagi menjadi paip penywelded seam lurus, paip kuasa dua dan paip penywelded spiral. Oleh sebab penggunaan berbeza paip penywelded, piawai paip penywelded adalah ringkasan berturut-turut: paip kuasa dua galvanized q355b untuk pengangkutan cairan tekanan rendah dan nombor piawai adalah gbt3091-2008. Bahan mewakili: Q235A, q235bq345b, dll. Ia terutama digunakan untuk mengangkut air, gas, udara, minyak dan panas air panas atau uap, dan tujuannya terbatas kepada cairan tekanan rendah umum.

Kerana interaksi antara krom dan karbon dalam tabung persegi nikel krom martensitis, kawasan fasa R stabil dan kawasan fasa + R stabil bentuk pada suhu tinggi. Peningkatan kandungan karbon boleh mengembangkan kawasan fasa-R, tetapi had pencerahan karbon menurun dengan peningkatan kandungan krom. Tambahan nikel ke tub persegi nikel krom martensitik memecahkan masalah bahawa keras besi dikorbankan untuk meningkatkan perlawanan korosion tub persegi martensitik. Bagaimanapun, jika tidak tub kuasa dua akan menjadi tub kuasa dua austenite disebabkan zon fase austenite berkembang nikel dan mengurangi suhu MS, sehingga kehilangan keseluruhan kemampuan pemadam.

Termasuk dalam tabung kuasa dua yang dirawat dengan kalsium boleh dinatur dengan baik, dan morfologi sulfid dalam stok tergulung juga diperbaiki.


TerrebonneGalvanized pipe manufacturerKontraindikasi semasa menggunakan produkApabila tabung kuasa dua diproses, ia perlu dipilih dengan betul untuk memastikan kesudahan, keledahan dan. Terdapat jenis pencucian untuk profil besi stainless umum, termasuk pencucian mekanik, pencucian kimia dan pencucian elektrokimia.

Analysis project.Selepas paip kuasa dua dihasilkan, rawatan permukaan biasanya dilakukan, iaitu skala rust, tanah dan lampiran di permukaan paip kuasa dua dibuang. Mereka yang tidak boleh dirawat oleh rawatan fisik seharusnya dirawat oleh rawatan kimia.

Tuba kuasa dua adalah bahan penting untuk pembangunan dan Realisasi industrialisasi. Ia digunakan secara luas dan mempunyai berbagai jenis. Menurut bentuk seksyen berbeza, tuba kuasa dua secara umum dibahagikan ke seksyen,TerrebonneDimensi paip kuasa dua galvanized, plat, paip dan produk logam. Untuk memudahkan produksi, memesan dan bekalan tuba kuasa dua dan melakukan kerja yang baik dalam operasi dan pengurusan, ia juga dibahagikan ke keretapi berat, kereta api ringan, besi seksyen besar, besi seksyen tengah, besi seksyen kecil dan tuba kuasa dua membengkok sejuk Seksyen besi, seksyen besi kualiti tinggi, tong wayar, plat besi tengah dan tebal, helaian besi, helaian besi silikon listrik, besi garis, paip besi tanpa selai, paip kuasa dua, paip besi bersai, produk logam, dll.

Klasifikasi bahan: paip kuasa dua dibahagi menjadi paip kuasa dua karbon biasa dan paip kuasa bersamaan rendah.

Terrebonne.Analisis indeks fungsi bagi tabung kuasa dua - kekuatan bertindak pada bahagian dalam kemajuan yang besar. Muatan bahagian dipanggil muatan dan muatan perangkap. Kuasa pemusnahan tabung kuasa dua di bawah muatan dan muatan perangkap dipanggil muatan dan kuasa perangkap.

Tub kuasa dua Q355b adalah jenis tub kuasa dua seksyen kosong baja kuasa dua juga dikenali sebagai baja seksyen terbentuk sejuk kosong. Ia adalah satu seksyen baja dengan bentuk seksyen kuasa dua dan saiz terbuat dari tali atau plat koil yang tergulung panas atau sejuk selepas bengkok sejuk dan penyelamatan frekuensi tinggi.

Panjang penghantaran umum paip kuasa dua q355b adalah 4000mm-12000mm, kebanyakan 6000mm dan 12000mm. Tub kuasa dua Q355b dibenarkan menghantar produk panjang pendek dan tidak tetap tidak kurang dari 2000 mm, tetapi Demander akan memotong tub antaramuka apabila menggunakannya. Keberatan bagi produk panjang pendek dan panjang tidak tetap tidak boleh melebihi 5% daripada jumlah penghantaran. Bagi tub kuasa dua q355b dengan berat teori lebih besar dari 20kgm, ia tidak boleh melebihi 10% daripada jumlah penghantaran. Tingkat pembelokan tub kuasa dua q355b tidak boleh melebihi 2 mm per meter, dan tingkat pembelokan jumlah tidak boleh melebihi 0. 2% dari jumlah panjang. Tub kuasa dua diklasifikasikan mengikut proses penghasilan: tub kuasa dua tergulung panas, tub kuasa dua tergelincir sejuk, tub kuasa dua tergelincir sejuk, tub kuasa dua dan tub kuasa dua.