San JoseHarga paip kuasa dua galvanizedProses pembinaan pendawaian

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2022-03-24 09:07:25

20#

Material dari tabung kuasa dua: q23 Q345 (16Mn), baja selai, baja tidak stainless.

Spesifikasi umum bagi tabung kuasa dua: ~ 5 18 kali; 18&kali; 0.4[UNK] 5 20&kali; 20&kali; 0.4[UNK] 5 25&kali; 25&kali; 0.6[UNK] 0 30&kali; 30&kali; 0.6[UNK] 0 34&kali; 34&kali; 0[UNK] 0 35&kali; 35&kali; 0[UNK] 0 38&kali; 38&kali; 0[UNK] 0 40&kali; 40×0[UNK] 5 44&kali; 44&kali; 0[UNK] 5 45&kali; 45&kali; 0[UNK] 0 50&kali; 50&kali; 0[UNK] 0 60&kali; 60&kali; 5[UNK] 0 70&kali; 70&kali; 0[UNK] 0 75&kali; 75&kali; 0[UNK] 0 80&kali; 80&kali; 0[UNK] 0 85&kali; 85&kali; 0[UNK] 0 95&kali; 95&kali; 0[UNK] 0 100&kali; 100&kali; 0[UNK] 0 120&kali; 120&kali; 0~ 0 150× 150&kali; 0[UNK] 0 180&kali; 180&kali; 0[UNK]

San Jose.B. baja struktur legasi rendah C. baja struktur biasa dan baja kualiti tinggi untuk tujuan tertentu (termasuk baja kualiti tinggi)

Selepas paip kuasa dua dikumpulkan dan disimpan, pelindung akhir paip akan dibuang untuk menghindari pengumpulan kelembapan di permukaan pelindung akhir paip dan paip kuasa dua, yang sukar untuk diterbangkan.

.Pipa persegi terutama digunakan dalam bangunan teknik, dekorasi pintu dan tetingkap, struktur baja, kereta pelindung, mesin,San JoseJadual paip kuasa dua Galvanized, kereta, peralatan rumah tangga, bangunan kapal, bekas, bangunan pertanian, rumah kaca pertanian, rak, peralatan fitness, masa lepas dan turisme, peralatan besi, pelbagai spesifikasi penutup minyak, paip minyak dan paip paip paip, air, gas, pembuangan air Heating and other fluid transportation, fire fighting and support, construction and other fields.

Kuantiti piawai paip kuasa dua yang terbakar dan tidak terbakar adalah gbt97- 1 (gbt97- 199). Bahan yang mewakili adalah baja paip l245- l4. Pipa kuasa dua profesional paip segiempat kuasa dua,San Jose50 galvanized pipe OD, paip kuasa dua yang tidak berterus-terang, paip kuasa dua yang galvanized dan paip galvanized adalah kuasa tinggi dan harga rendah. Ia adalah tahan api, tahan air, tahan suhu tinggi, kekal, selamat dan dipercayai. Ia terutama digunakan untuk mengangkut cair terbakar dan tidak terbakar dengan keperluan tinggi.

Material dari tabung kuasa dua: q23 Q345 (16Mn), 20# baja selai, baja tidak stainless.


San JoseHarga paip kuasa dua galvanizedProses pembinaan pendawaianTuba kuasa dua berada dalam realiti kita

Klasifikasi besi tabung kuasa dua adalah ikatan karbon besi dengan kandungan karbon tabung kuasa dua diantara 0.04% - 3%. Untuk memastikan kuatnya dan plastisiti, kandungan karbon secara umum tidak melebihi 7%. Selain besi dan karbon, unsur utama besi juga termasuk silikon, mangan, sulfur, fosfor, dll. Terdapat pelbagai klasifikasi bagi tabung besi dan kuasa dua, terutama termasuk berikut: tabung kuasa dua diklasifikasikan menjadi baja biasa mengikut kualiti (P & le; 0.045% S & le; 0.050%)

Oleh itu, plasticiti dan kualiti tabung kuasa dua q355b yang dipalsukan adalah relatif baik, jadi penghasil umum akan memalsukan tabung kuasa dua q355b, tabung kuasa dua profesional, tabung segiempat, tabung kuasa dua tanpa senyap tabung kuasa dua galvanized, perkhidmatan dan kualiti. Selamat datang untuk bertanya, jadi sekarang ada banyak aplikasi dari tub kuasa 355b.

Standard requirements.Tuba kuasa dua kuasa tinggi terutama mengandungi muatan kelelahan, sehingga ia mesti mempunyai kesukaran tinggi. Oleh itu, pemadaman, pemadaman permukaan atau rawatan panas kimia harus dilakukan, diikuti rawatan suhu rendah.

Pertama adalah pengaruh keadaan luar. Ia bergantung pada ciri-ciri tengah dan suhu disekitar paip kuasa dua dan sama ada medium disekitar paip merusak. Kerana kerosakan medium terkait dengan mikroorganisma yang ada di dalam tanah. Dan jika ia adalah saluran paip jarak jauh, ciri-ciri persekitaran tanah lebih kompleks. Selain itu, suhu persekitaran di mana saluran paip ditempatkan juga akan mempengaruhi kerosakan paip kuasa dua. Jika suhu tinggi, kelajuan kerosakan juga akan dipercepat, sementara jika suhu rendah, kelajuan kerosakan akan perlahan.

Untuk memastikan kestabilan prestasi perforasi dan ciri-ciri kimia billet tabung kuasa dua, peraturan teknikal akan dilaksanakan secara ketat dalam operasi oven bulat, operasi oven pemanasan akan sering, keadaan yang tidak normal akan ditangani dalam masa dan direkam, dan pos-follow-up dan jabatan pengurusan kualiti akan diberitahu dalam masa untuk mengendalikan.


San JoseHarga paip kuasa dua galvanizedProses pembinaan pendawaianMelukis aliran proses tabung kuasa dua dalam proses produksi tabung kuasa dua, ia memerlukan banyak proses untuk menyelesaikan proses produksi, sehingga kualiti produksi tabung kuasa dua boleh dijamin lebih ketat. Kertas ini terutamanya memperkenalkan aliran proses lukisan tabung kuasa dua. Mari kita faham di bawah.

install.The raw material for rolling square tube is round tube blank. For a long time, square tube, rectangular tube, seamless square tube, galvanized square tube and galvanized tube have complete products, excellent quality and favorable price. The round tube embryo shall be cut and processed by cutting machine, and the blank with a growth of about 1m shall be brought to the furnace for heating. Bilet ini dihantar ke oven untuk memanaskan pada suhu sekitar 1200 darjah Celsius. Bahan bakar adalah hidrogen atau acetylene. Suhu dalam oven adalah masalah kunci. Selepas bilet paip bulat dibuang dari oven, ia sepatutnya dibuang melalui penerbang tekanan. Secara umum, penerbang yang lebih umum adalah penerbang gulung konik. penerbang ini mempunyai efisiensi produksi tinggi, kualiti produk yang baik, pengembangan perforasi besar dan boleh memakai pelbagai grad besi.

Tuba kuasa dua: jenis pemprosesan tekanan di mana kekuatan kesan reciprocasi palu palu palu atau tekanan tekanan mengubah kosong ke bentuk dan saiz yang kita perlukan. Ia secara umum dibahagi ke bentuk palu dan mati. Ia sering digunakan untuk menghasilkan bahan-bahan skala besar dan bahan-bahan dengan saiz tub kuasa dua yang besar.

Ia adalah jenis pembersihan bagi permukaan paip kuasa dua. Letupan tembakan sering digunakan untuk membersihkan permukaan kasting atau menguatkan permukaan paip kuasa dua.

San Jose.Keuntungan prestasi tabung kuasa dua selepas rawatan kalsium memerlukan tidak hanya kekuatan tinggi, tetapi juga prestasi mesin yang baik. For sulfur-containing square tube, sulfur can improve the machinability of steel, so the sulfide inclusion in square tube is the key to determine the quality of steel. Sulfur terutama wujud dalam bentuk MNs dalam besi. Sampulan MNS tunggal adalah garis hitam ringan. Sampulan dengan morfologi ini memotong kontinuiti matriks besi dan membuat perbezaan besar dalam ciri-ciri anisotropik besi. Perubahan kalcium besi cair boleh halang pembentukan termasuk MNS dan menggabungkan MNS dengan al20 CAS untuk membentuk termasuk bentuk bentuk bentuk komposit. Termasuk tersebut boleh meningkatkan kemampuan mesin besi dan mengelakkan kesan negatif termasuk MNS pada ciri-ciri besi.

Jika ada keraguan mengenai kekuatan tabung kuasa kuasa q355b, ia boleh berdasarkan tb10426 & mdash; 200 kekuatan pemampatan tub kuasa dua q355b pada permukaan struktur diukur secara tidak langsung oleh kaedah pemuatan pos. Keukuran patut dilakukan pada umur sekitar 56 hari, dan kekuatan rata-rata diukur diperlukan untuk tidak lebih rendah daripada nilai desain atau nilai yang dinyatakan. Apabila keperluan tidak dipenuhi, kaedah pengeboran inti boleh digunakan untuk pengesahan.

Pengklasifikasi tub kuasa dua tebal dinding dibahagi menjadi tub kuasa dua super, tub kuasa dua dan tub kuasa dua dinding tipis mengikut tebal dinding. Gbt6728-200gbt6725-200gbt3094-2000, JG 178-200, ASTM A500, JIS g34en10210 atau perjanjian teknik.