Liberia80 harga paip persegi galvanizedJenama mana yang bagus

penyiar:hp256HP158312377 masa pelepasan:2022-03-22 09:31:57

Kekuatan tabung kuasa dua merujuk kepada fungsi yang data tabung kuasa dua dihancurkan dibawah muatan statik (deformasi plastik atau pecahan yang sesuai). Kerana bentuk tindakan muatan termasuk tekanan kontraksi, meandering, shear dan sebagainya, kerana kekuatan juga dibahagi menjadi kekuatan tekanan kekuatan kompresif, kekuatan flexural, kekuatan shear dan sebagainya. Kadang-kadang terdapat sambungan tertentu antara kekuatan berbeza. Dalam penggunaan biasa, kekuatan tekanan sering digunakan sebagai ukuran kekuatan as as.

Buang sedimen pada lapisan permukaan paip kuasa dua dengan berus wayar tembaga, hapuskan minyak pada lapisan permukaan dengan parfum pinus atau, atau gunakan penyelesaian yang mengandungi fosfat atau kromat untuk berus sembur atau dip. Selepas masa tindakan tertentu, permukaan dicuci dengan sejumlah besar air segar.

Liberia.Untuk arah stempel yang tidak betul, perisian simulasi akan digunakan pada tahap awal desain untuk memastikan arah bahagian stempel dianalisis, dan apabila keperluan kualiti tinggi komponen memerlukan pembangunan semula mold, arah akan disesuaikan ke tub kuasa dua yang tidak senyap. Pembuat tub kuasa dua memperkenalkan pembangunan, bengkok dan bengkok tub kuasa dua. Seperti yang dikatakan nama, bengkok adalah kompak, dan gulungan dalaman dan luar adalah ganda dengan dinding dalaman dan luar bilet tub semasa bengkok sebenar Berkumpat ke arah.

Aliran proses biasa adalah seperti ini: besi bulat dibuka untuk membentuk embrio paip, kulit hitam di permukaan luar dihapus, kemudian menggosok dilakukan. Selepas melewati pemeriksaan, kilang berguling atau lukisan sejuk dan lukisan sejuk dilakukan. Pengosok diperlukan untuk pengurangan dinding, tetapi bukan untuk lukisan udara. Selepas membentuk, menggosok dan penyesuaian dilakukan, dan menggosok diuji dan disimpan di gudang. Pada dasarnya, ini adalah prosesnya. penghasil yang lebih baik akan melakukan rawatan putih semasa penyelesaian untuk membuat rawatan permukaan lebih indah. Ruang kosong sempit paip kuasa dua boleh menghasilkan paip terweld dengan diameter yang lebih besar, dan kosong lebar yang sama juga boleh menghasilkan paip terweld dengan diameter yang berbeza. Namun, dibandingkan dengan paip kuasa dua dengan panjang yang sama, panjang penyelut meningkat 60%, dan kelajuan produksi rendah. Pipa kuasa dua dengan diameter besar atau tebal biasanya dibuat dari besi kosong secara langsung, sementara paip penywelded kecil dan paip penywelded dinding tipis hanya perlu secara langsung penywelded dengan tali besi. Kemudian selepas pencucian sederhana, lukisan wayar adalah OK. Oleh itu, penywelding putih lurus kebanyakan digunakan untuk paip yang relatif penywelded, dan penywelding spiral kebanyakan digunakan untuk paip penywelded diameter besar.

.Selepas perforasi, tabung bulat kosong berguling secara berturut-turut dengan berguling salib, berguling terus-menerus atau berguling. Lepaskan paip selepas mengukur. Bit latihan konik mesin ukuran berputar ke embrio besi dengan kelajuan tinggi untuk membentuk paip besi. Diameter dalaman paip besi ditentukan oleh panjang diameter luar bagi bit mesin ukuran. Selepas mengukur, paip baja memasuki menara sejuk untuk menyemprot air sejuk. Selepas mengatasi paip baja

Lukisan tabung kuasa dua perlu melalui proses, yang memerlukan kita untuk melakukan pertimbangan dan analisis yang meliputi. Secara khususnya, kualiti dan aras cat dan aras teknikal yang sesuai layak perhatian kita. Perhatikan bahawa tabung kuasa dua tidak patut digunakan segera selepas lukisan, tetapi perlu ditempatkan untuk beberapa masa dan menunggu sehingga cat kering!

Tub kuasa dua mesti dicat dengan betul. Tub kuasa dua profesional, tub segiempat empat, tub segiempat, tub segiempat galvanized dan tub segiempat galvanized mempunyai prestasi stabil, selamat dan boleh dipercayai bebas. Aras teknikal telah mencapai aras rumah dan aras maju produk antarabangsa yang serupa. Jika tidak, tub segiempat akan rosak. Lukisan yang betul juga akan dipilih semasa lukisan, untuk memastikan tub segiempat boleh digunakan dengan lebih kuat, kebanyakan 65000mm dan 13000mm. Tub kuasa dua dibenarkan untuk menghantar produk panjang pendek dan tidak tetap tidak kurang dari 2300 mm, atau dalam bentuk tub antaramuka,LiberiaMesin pembuatan paip kuasa dua Galvanized, tetapi Demander akan memotong tub antaramuka apabila menggunakannya. Perbezaan yang dibenarkan dari tebal dinding paip kuasa dua tidak boleh melebihi tambah atau tolak 10% dari tebal dinding nominal apabila tebal dinding tidak lebih dari 10 mm, tambah atau tolak 8% dari tebal dinding apabila tebal dinding lebih dari 10 mm kecuali tebal dinding sudut dan kawasan penyelaman. Berat pengukur pendek dan produk pengukur tidak tetap tidak boleh melebihi 8% daripada jumlah penghantaran. Untuk tub kuasa dua dengan berat teori yang lebih besar dari 20. kgm, ia tidak boleh melebihi 5% daripada jumlah penghantaran. Kami mempunyai banyak cara berbeza dalam tub kuasa dua. Cara berbeza membuat tub kuasa dua mempunyai ciri- ciri berbeza. Menurut ciri- ciri ini, kita boleh pilih medan aplikasi yang sesuai dengan betul, Dengan cara ini, efisiensi penggunaan tabung kuasa dua boleh diperbaiki. Kemudian, kita akan terutama menjelaskan ciri-ciri teknologi pendinginan paip di bawah. Apakah ciri-ciri utama bagi tabung kuasa dua? Bahagian tabung kuasa dua mempunyai dimensi yang tepat dan permukaan licin: akurasi dimensi bagi bahagian sejuk yang dikembangkan pada masa ini boleh mencapai gred 8 ~ 9. Jika yang ideal diterima, akurasi mereka hanya kedua kepada yang permukaan licin halus. Oleh itu, bahagian sejuk secara umum tidak perlu diproses semula, dan jumlah kecil hanya perlu menyelesaikan (menggiling).

Permukaan paip kuasa dua galvanized dirawat oleh peledak pasir, peledak tembakan atau proses pemicu adalah relatif bersih, dan skala oksid dan rust dibuang, yang meningkatkan penyekapan penutup. Apabila laman pemasangan secara tidak syarat mengadopsi letupan pasir dan letupan tembakan, letupan manual dan mekanik boleh diadopsi, tetapi aras kualiti letupan mesti mencapai.

Oleh itu, proses lukisan tabung kuasa dua adalah cukup teliti. Selama masa yang panjang, tabung kuasa dua, tabung kuasa dua tanpa senyap, tabung kuasa dua galvanized tabung galvanized dan produk-produk merk lain disediakan dengan produk yang ditentukan lengkap dan jaminan kualiti. Dalam proses pembangunan terus menerus, tabung kuasa dua juga telah diproses dengan lebih ketat.

Safety production.Tub kuasa dua mesti dicat dengan betul. Tub kuasa dua profesional,LiberiaPembuat tabung kuasa dua tanpa senyap, tub segiempat empat, tub segiempat galvanized dan tub segiempat galvanized mempunyai prestasi stabil, selamat dan boleh dipercayai bebas. Aras teknikal telah mencapai aras rumah dan aras maju produk antarabangsa yang serupa. Jika tidak, tub segiempat akan rosak. Lukisan yang betul juga akan dipilih semasa lukisan, untuk memastikan tub segiempat boleh digunakan dengan lebih kuat, Jadi untuk memastikan tub kuasa dua akan lebih baik dan lebih baik dalam penggunaan masa depan. tub kuasa dua akan digunakan secara luas dalam jiwa. Setiap jenis tub kuasa dua mempunyai fungsi yang berbeza untuk tub lain. Kami memilih cara yang betul dan tub kuasa dua yang berbeza, yang boleh meningkatkan prestasi tub kuasa dua dan dilaksanakan ke medan berbeza. Biar saya perkenalkan tub bawah.

Perpanjangan selepas pecah tabung kuasa dua (& sigma;): dalam ujian tekanan, peratus panjang ditambah dengan panjang ukur sampel selepas pecah dan panjang panjang ukur asal dipanggil panjang. Dalam & sigma; Diungkapkan dalam%.

Dalam & sigma; Diungkapkan dalam%. Formula pengiraan adalah: di mana: L1 -- panjang ukuran selepas pecah sampel, mm; L0 -- panjang ukur asal sampel, mm. Pengurangan kawasan (& psi;) dalam ujian tekanan, peratus diantara pengurangan besar kawasan melintas pada diameter dikurangi dan kawasan melintas asal selepas spesimen rosak dipanggil pengurangan kawasan. In & psi; Diungkapkan dalam%. Formula pengiraan adalah sebagai berikut: di mana: S0 -- kawasan salib asal sampel, mm2; S1 -- kawasan melintas kecil pada diameter yang dikurangkan selepas pecahan sampel,LiberiaPemotong paip Galvanized, mm2.


Liberia80 harga paip persegi galvanizedJenama mana yang bagusKeuntungan bengkok sebenar adalah pembentukan terbalik kecil, tepat, R bentuk sudut dalaman lebih tepat. Kegagalan bengkok kuat ialah ia mempunyai kesan penapisan tegang. Bengkuran sebenar akan menghasilkan tekanan pada titik bengkuran, dan kesan tekanan akan pendek panjang longitudinal garis bengkuran; Logam di bengkok sebenar akan menjadi lebih tipis kerana menyebar.

Quality improvement.Pipa kuasa dua adalah jenis penting paip kuasa dua, yang mempunyai persamaan besar dengan paip baja tanpa senyap, yang biasanya digunakan dalam medan bangunan bahan dan paip. Hari ini kami memberitahu anda tentang lukisan paip kuasa dua. Sebenarnya, kebanyakan penghasil perlu melakukan fungsi ini, bukan hanya lukisan tetapi juga galvanisasi. Zinc akan mendahului yang lain The base material of the square tube is corroded. If painting is not for you, it will cost you two money. If painting, it is recommended that you brush the zinc rich primer, because you brush other paints, it will corrode quickly, so as to achieve the top coat on the zinc rich primer. In fact you should brush the zinc rich primer before galvanizing

Pembersihan solvent dan emulsi boleh membersihkan permukaan tabung kuasa dua untuk menghapuskan minyak, lemak, debu, ejen dan materi organik yang sama, tetapi ia tidak boleh menghapuskan rust, skala, penywelding, dll. pada permukaan tabung kuasa dua, jadi ia hanya digunakan sebagai makna bantuan dalam produksi.

Tabung kuasa dua q355b tergulung panas lembaran atau lembaran berkembang terus-menerus digunakan sebagai bahan mentah, dihangatkan dengan melangkah kilang pemanasan dan turun dengan air tekanan tinggi ke dalam kilang kasar. Bahan keras memasuki kilang selepas memotong kepala, memotong ekor dan kemudian berguling komputer. Selepas gulung akhir, ia berguling ke dalam kotol rambut lurus melalui pendinginan laminar dan kotol. Kepala dan ekor kurl rambut lurus sering berbentuk lidah dan ekor ikan berbentuk, dengan kecukupan lemah tebal dan lebar, dan sering ada cacat seperti bentuk gelombang, hem, bentuk menara dan sebagainya. Berat koil berat dan diameter dalaman koil besi 690 mm.

Liberia.Kedua-dua penywelding dalaman dan luar paip kuasa dua dilakukan oleh mesin penywelding Elektrik Lincoln Amerika untuk penywelding wayar tunggal atau wayar ganda lengkung selam, untuk mendapatkan spesifikasi penywelding yang stabil.

Keperluan untuk sampel boleh diambil dari paip logam dengan penampilan berkualifikasi. Secara umum, penutup diadopsi.

Proses aliran lukisan tabung kuasa dua: kerana saiz lubang mati lukisan tabung kuasa dua lebih kecil daripada diameter luar tabung di hadapan lukisan, untuk membuat hujung depan tabung kuasa dua melewati lubang mati dengan lancar, sehingga rahang tepuk trolley lukisan boleh kepala tabung kuasa dua, perlu mematikan kepala tabung kuasa dua sebelum lukisan. Oleh itu, hujung tabung kuasa dua dengan panjang tetap patut dihangat dalam kilang pemanasan terpotong, Ia adalah biasanya 150 ~ 200mm, dan suhu pemanasan adalah antara 750 ~ 900 [UNK] mengikut tebal dinding yang berbeza. Kemudian guna palu udara 75 ~ 300kg untuk tajam dan menggiling kepala paip kuasa dua. Secara umum, paip kuasa dua dengan diameter kurang dari 22 mm boleh tajam dengan palu palu palu putar atau mesin palu gulu.