316 plat besi stainless berguling panasKeadaan antarabangsa industri

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2021-11-01 10:29:49

Ada kira-kira 45 jenis paip baja stainless berguling panas (panas) dengan diameter 54-480mm dan 36 jenis dengan tebal dinding 5-45mm. Terdapat 65 jenis paip baja stainless berguling sejuk dengan diameter 6-200mm dan 39 jenis dengan tebal dinding 0.5-21mm.

[UNK][UNK]· Kotak muatan kapal atau trak & middot; Peralatan pemprosesan makanan piawai ASTM / ASME......... A240 UNS S3 / s31803euronorm......... 4462 x2crnimon 23afnor.................. Z3 CrNi 205 azdin.............................. W. NR 4462 korosion seragam disebabkan kandungan krom (22%), molybdenum (3%) dan kandungan nitrogen (0

.Bahan konstruksi akan disediakan dan dihantar ke laman sesuai dengan skema data dan akan diberikan sesuai dengan skema.

65289;

.Kerana dapur keluarga dan berada dalam persekitaran yang sama untuk masa yang lama, paip besi biasa akan berkarat selepas digunakan untuk masa yang lama, kehidupan perkhidmatan tidak panjang, dan ia akan mempengaruhi keselamatan air minum keluarga! Oleh sebab itu, penggunaan paip baja tidak bersih di sini boleh memastikan jangka panjang tidak berkerut, dan perlawanan korosion dan perlawanan tegang paip baja tidak bersih sendiri. Plat baja inorganis profesional, koil baja inorganis, tali pinggang baja inorganis, paip baja inorganis, keselamatan, perlindungan persekitaran dan ekonomi! Produk ini dieksport ke negara asing dan sangat dipercayai, yang membuat paip besi stainless semakin populer dalam bidang penghiasan rumah!

3 selepas lukisan dalam, titik hitam kecil dan dging imitasi RI tinggi juga akan muncul di permukaan kawasan dengan deformasi besar, yang akan mempengaruhi atribut BQ.

2 komposisi kimia sifat fizik C: ia dinyatakan dalam, yang biasanya juga dipanggil mo2ti atau sifat mekanik ys (MPA)


316 plat besi stainless berguling panasKeadaan antarabangsa industriStrip besi boleh dihantar tanpa rawatan panas dalam syarat bahawa semua ciri-ciri memenuhi keperluan piawai. Strip besi grad lukisan biasa dibenarkan dihantar tanpa rawatan panas.

Rawatan penyelesaian. Tujuan utama pemadaman air selepas memanaskan besi ke 1050 ~ 1150 [UNK] adalah untuk melepaskan karbid dalam austenite dan menjaga keadaan ini pada suhu bilik, sehingga perlawanan korosion besi akan meningkat jauh. Seperti yang disebutkan di atas, untuk mencegah kerosakan antar-granular, rawatan penyelesaian solid biasanya digunakan untuk melepaskan Cr23C6 dalam austenite dan kemudian sejuk dengan cepat. Air cooling can be adopted for parts, and water cooling is generally adopted.

Beli sekeliling dan pilih paip bekalan air besi yang tidak terhitam yang boleh diterima. Dengan membandingkan harga paip yang dijual oleh pelbagai syarikat, kita perlu memilih dengan hati-hati dan tidak perlu membelinya. Namun konsumsi tenaga pemindahan paip bekalan air baja stainless steel adalah rendah, yang menyimpan biaya pemindahan, sehingga harga tidak akan terlalu mahal.

Create brilliance.Ada wajah ba, wajah 2b, (kulit putih), wajah 2D (beku), HL (lukisan wayar), wajah 8K dan wajah lain dengan kualiti dan kecerahan yang baik.

[UNK][UNK]408— Keperlawanan panas yang baik, Keperlawanan kerosakan yang lemah, 11% Cr, 8% Ni.

Pakaian itu sendiri memerlukan biaya pembuatan, dan biaya pembuatan memerlukan biaya kerja, dan inventori besi rumahnya terus berkembang pada akhir tahun lepas. Pada 15 Maret, ia mencapai tinggi sejarah 22.52 juta ton, termasuk 14.32 juta ton inventori baja konstruksi, mengandungi 66% daripada jumlah inventori. After that, with the increase of seasonal consumption, the inventory gradually fell back to 15.4 million tons on July 26. Perdagangan berlebihan di pasar juga meningkatkan inventori kilang besi. Pada tengah Maret, inventori besi perusahaan-perusahaan utama mencapai rekod sejarah, mencapai 14.51 juta ton, meningkat setahun-setahun 27%. Pada akhir Jun, ia jatuh ke 12.68 juta ton, masih meningkat 29% pada awal. Plat besi inox profesional, koil besi inox, sabuk besi inox, besi yang tidak rusak telah mengintegrasikan imej bahan-bahan modern dan reputasi yang baik dalam aplikasi arsitektur, yang membuat pesaing itu iri. Stainless steel tidak akan menghasilkan corrosion, pitting, corrosion atau pakaian. Stainless steel is also one of the metal materials with high strength. Kerana besi tidak stainless mempunyai perlawanan corrosion yang baik, ia boleh menyimpan integriti reka reka-reka komponen struktur. Chromium yang mengandungi besi tidak stainless juga mengintegrasikan kekuatan mekanik dan keterbatasan tinggi, yang mudah untuk memproses dan menghasilkan bahagian, dan boleh memenuhi keperluan arkitek dan perancang struktur.

.Status penghantaran struktur karbon: dihantar dalam rawatan panas (mengangkut, normalisasi, temperamen selepas normalisasi, temperamen suhu tinggi).

Koil besi tidak berdiri digunakan secara luas dalam industri kimia, makanan, ubat, pembuatan kertas, minyak tenaga atomik dan industri lain, serta berbagai bahagian bangunan, peralatan dapur, peralatan meja, kenderaan dan peralatan rumah tangga. 304 koil besi tidak berdiri dibahagi menjadi koil tergulung sejuk besi dan koil tergulung panas besi tidak berdiri. 304 ciri plat besi (koil) tidak stainless: permukaan yang indah dan kemungkinan penggunaan yang berbeza; Keperlawanan corrosion yang baik; Lebih panjang dan lebih kekal daripada besi biasa; Keperlawanan corrosion yang baik; Keperlawanan oksidasi suhu tinggi dan kekuatan tinggi, supaya ia boleh melawan api; Plastik yang bagus dan prestasi penywelding. Ia mempunyai perlawanan rust dan kerosakan yang baik, perlawanan kerosakan antar-granular yang baik dan prestasi pemprosesan yang baik.

[UNK][UNK]408— Keperlawanan panas yang baik, Keperlawanan kerosakan yang lemah, 11% Cr