316L paip kuasa dua besi tidak stainlessKaedah klasifikasi yang berbeza

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-01-17 14:56:27

2. Masalah bahan-bahan mentah paip besi tidak stainless. Jika kesukaran terlalu rendah, ia tidak mudah dicurahkan (BQ tidak baik). Jika kesukaran terlalu rendah, kulit oren mudah muncul di permukaan semasa lukisan dalam, yang mempengaruhi prestasi BQ. BQ dengan kesukaran tinggi adalah relatif baik.

Plat besi stainless tebal 5 cm akan diproses dengan alat pemotong istimewa, seperti mesin pemotong laser dengan wattage besar

.Pengumpulan: cincin penyegelan mesti dipasang dengan betul dalam U-groove pemasangan paip, meletakkan paip ke dalam soket pemasangan paip dan menunggu kejadian.

Jika and a ingin memilih paip air bekalan paip baja stainless berkualiti tinggi, anda patut pertama melihat sama ada bahan-bahannya lebih baik. baja stainless adalah bahan-bahan dengan kekuatan pemberontakan kuat dan sanitasi tinggi dan bersih. Bukan sahaja dinding luar sangat cantik, Keperlawanan kerosakan yang lemah, 11% Cr, 8% Ni.

Ia biasanya sesuai untuk penywelding plat tipis di bawah 6mm, dengan ciri-ciri bentuk penywelding yang indah dan deformasi penywelding kecil.

Penghasilan dan penghasilan boleh dibahagi menjadi paip berguling panas, paip berguling sejuk, paip berguling sejuk, paip, dll.


316L paip kuasa dua besi tidak stainlessKaedah klasifikasi yang berbezaLiu yang membentuk sejuk boleh dipotong dan membentuk sejuk. Bagaimanapun, kerana kekuatan dan kesukaran yang tinggi, ikatan perlu membentuk sejuk lebih daripada besi austenitik.

Belakang diblokir dengan plat penghalang untuk perlindungan ventilasi; Hanya kertas soluble atau kombinasi kertas soluble dan plat penghalang digunakan untuk menghalang perlindungan ventilasi; Guna wayar bentuk aliran untuk menyokong penyelamatan TIG.

String besi tergulung sejuk mempunyai kuasa dan nisbah hasil yang baik dan String besi tergulung panas mempunyai ductility dan kesukaran yang baik.

Sales Department.Ia biasanya sesuai untuk penywelding plat tipis di bawah 6mm, dengan ciri-ciri bentuk penywelding yang indah dan deformasi penywelding kecil.

Pipa bekalan air besi tanpa bekas tebal adalah paip air yang sehat, ekonomi, sanitari dan menghemat tenaga, sama ada ia untuk bangunan-bangunan rumah tangga atau teknik besar

Selain penentangan gangguan tekanan, plat baja stainless profesional, koil baja stainless, sabuk baja stainless dan paip baja stainless mempunyai prestasi stabil, terutama kesukaran plastik, yang tidak sesuai dengan besi stainless ferritic.

Quality improvement.7. Perbezaan antara 316L dan 304L. Ada dua jenis besi stainless yang biasa digunakan 30316l (atau yang sepadan dengan piawai Jerman / Eropah 430844036l, perbezaan utama dalam komposisi kimia antara 316L dan 304 adalah bahawa 316L mengandungi Mo, dan ia secara umum dikenali bahawa 316 mempunyai resistensi korrosion yang lebih baik daripada 304 dalam persekitaran suhu tinggi. Oleh itu jurutera biasanya memilih 316L bahagian dalam persekitaran suhu tinggi. Namun, tiada perkara mutlak. Dalam persekitaran terkonsentrasi, ini adalah masalah besar. Orang-orang yang mempelajari mekanik telah mempelajari semua benang. Ingat ejen hitam yang perlu dilaksanakan untuk mencegah benang menggigit di bawah suhu tinggi: molybdenum disulfide (MOS), dari mana dua kesimpulan dicetak: Tidak: [1] Mo adalah bahan perlahan tinggi (tahu apa emas kering yang dicair? Molybdenum crucible!). [2] : molybdenum boleh dengan mudah bereaksi dengan ion sulfur valensi tinggi untuk membentuk sulfid. Oleh itu, tiada besi yang tidak stainless adalah tahan terhadap kerosakan super. Dalam analisis akhir,Plat besi tidak stainless 304dq, besi yang tidak stainless adalah besi dengan lebih kotoran (tetapi kotoran ini lebih tahan terhadap kerosakan daripada besi). Jika ia adalah besi ia boleh bereaksi dengan bahan-bahan lain.

Pipa besi tanpa tahi boleh dibahagi ke dalam siri CR (400 Series), siri Cr Ni (300 Series), siri Cr Mn Ni (200 Series) dan siri penyekatan precipitation (600 Series). 200 Series & mdash; Cr Ni Mn austenitic stainless steel 300 series & mdash; Cr Ni austenitic stainless steel.

Performasi proses kerja sejuk dan prestasi membentuk sejuk jauh lebih baik daripada prestasi besi stainless ferritic.

.Untuk dapatkan paip tanpa senyap dengan saiz yang lebih kecil dan kualiti yang lebih baik, gulungan sejuk, lukisan sejuk atau kombinasi kedua-dua mesti digunakan. Kerotakan sejuk biasanya dilakukan pada dua kilang tinggi. Pipa besi dikelilingi dalam laluan anular yang terdiri dari penunggang bulat seksyen pembolehubah dan plug konikal tetap. Lukisan sejuk biasanya dilakukan pada rantai tunggal atau mesin lukisan sejuk rantai ganda 0.5 ~ 100 t.

(I) Output mencapai rekod yang tinggi. Dari Januari hingga Jun 2013, negara menghasilkan 900 juta ton besi mentah, meningkat 4% tahun-tahun, meningkat 6 poin persentasi dalam periode yang sama tahun lepas. Dalam enam bulan pertama, produk harian rata-rata besi mentah adalah 240000 ton, yang sama dengan aras 8.6 bilion ton besi mentah. Di antara mereka, ia mencapai rekod tinggi 2.208 juta ton pada Februari. Walaupun ia jatuh dari Maret hingga Jun, ia masih berada pada aras tinggi lebih dari 2.1 juta ton. Dari Januari hingga Jun, menurut provinsi dan kawasan, Output besi mentah Hebei dan Jiangsu meningkat 8% dan 2% setahun-setahun. Output baru kumpulan kedua-dua provinsi mengandungi 44% dari peningkatan negara 26. 94 juta ton. Selain itu, output Shanxi, Liaoning, Henan dan Yunnan juga meningkat lebih dari 1 juta ton. Menurut jenis perusahaan, output besi mentah perusahaan besi dan besi kunci meningkat 5% setahun-setahun dari Januari hingga Jun,201 kilang tali besi yang tidak stainless, 2 poin peratus lebih rendah daripada peningkatan rata-rata negara. Pipa besi stainless L profesional dan paip besi stainless Pipa besi dan pipa besi tidak stainless 904L mempunyai kelayakan tekanan tinggi, prestasi yang baik yang tidak bergerak air kebakaran dan ketepatan suhu tinggi, kapasitas berlebihan kuat, ketepatan korrosion, perlindungan radiasi dan kehidupan perkhidmatan panjang. Namun, 60% peningkatan produksi masih berasal dari perusahaan besi dan besi besar dan medium-sized utama.

[UNK][UNK]SPHC—& mdash; Di tempat pertama, s adalah pendekatan besi, P adalah pendekatan plat, dan C adalah pendekatan komersial. Ia biasanya mewakili plat besi berguling panas dan garis.