Pipa baja tanpa beku 316LCara mengekalkannya

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-02-13 21:36:59

dan motor memandu silinder minyak untuk bekalan. Pipa minyak yang menyambung dan konektor cepat tidak boleh terkontaminasi,Tuba pemanasan baja tanpa beku, jika tidak tanah yang memasuki sistem sirkuit minyak akan mempengaruhi penggunaan biasa alat. Sambungkan enjin utama dan silinder hidraulik, nyalakan bekalan kuasa dahulu, kemudian ketatkan valv pembebasan tekanan, tunggu sehingga ukur tekanan naik ke kira-kira 45MPa, atau enjin utama secara automatik berjalan, kemudian buka valv pembebasan tekanan, matikan bekalan kuasa, dan buang kepala tong selepas pembebasan tekanan lengkap.

Ia mempunyai perlawanan korosion setempat yang baik. dibandingkan dengan besi stainless austenitic dengan kandungan legasi yang sama korosion yang tahan memakai dan kelelahan korosion ciri-ciri lebih baik daripada besi stainless austenitic.

.Model & mdash; Model umum; 188 besi yang tidak stainless. Tanda GB adalah 0Cr18Ni9.

[UNK][UNK]302— Penolakan korrosion adalah sama, dan kekuatan lebih baik kerana kandungan karbon relatif tinggi.

.600 Seri&

Grad besi bagi struktur mekanik JIS ialah: kandungan karbon + kod huruf (CK), di mana kandungan karbon diwakili oleh nilai tengah & kali; 100, huruf C: mewakili karbon, dan K: mewakili besi untuk karburan. Contohnya karbon koil karbon s20c ialah 0. 18- 0. 23%. Grad lembaran besi silikon di China dan Jepun adalah.

Tali besi stainless steel SPCC hanyalah sambungan plat besi stainless steel ultra-tipis. It is mainly a narrow and long steel plate produced to meet the needs of industrialized production of various metal or mechanical products in different industrial sectors.


Pipa baja tanpa beku 316LCara mengekalkannya(II) Harga besi telah berjalan pada tahap rendah. Dari 31 Januari hingga bulan Jun 2012, prestasi keseluruhan pasar besi rumah telah tertekan. Dengan pembebasan yang besar kapasitas produksi besi mentah, persediaan pasar dan permintaan jatuh ke ketidakseimbangan, dan harga besi masuk saluran turun, yang telah lemah selama lebih dari empat bulan. Sejak 26 Jun 2013, indeks harga besi telah jatuh ke 100.48 titik, lebih rendah dari 6 titik pertama. Harga lapan jenis besi yang terutamanya dihitung oleh asosiasi industri besi dan besi adalah lebih rendah daripada 6 titik pertama

Korosi antar-granular besi yang tidak stainless austenitik boleh dicegah dengan menambah Ti, Nb dan elemen lain yang boleh membentuk karbid yang stabil (tic atau NBC) dan mengelakkan terjatuh cr23c pada sempadan biji.

(V) keuntungan kilang besi telah menurun bulan demi bulan. Pada setengah pertama tahun 2013, industri metallurgi menyadari keuntungan 73.9 bilion yuan, pertumbuhan setahun-setahun 7%, dari mana industri pemprosesan logam besi menyadari keuntungan 45.4 bilion yuan, pertumbuhan setahun-setahun 27%. Dari Januari hingga bulan Mei, keuntungan perusahaan besi dan besi utama besi dan besi ukuran tengah jauh lebih rendah dari tingkat keseluruhan industri, dan menunjukkan tendangan turun bulan demi bulan walaupun keuntungan meningkat 34%, ia hanya 2,8 bilion yuan, dengan marjin keuntungan 0,19%. Pada bulan Mei 86 perusahaan besi dan besi besi besar dan ukuran tengah-tengah menyadari keuntungan hanya 500 juta yuan, turun bulan demi bulan selama lima bulan berturut-turut 34 daripada mereka menderita kerugian, dengan permukaan kehilangan 40%.

Energy costs.Proses penghasilan gulungan panas (paip baja tanpa senyap): paip bulat kosong &rarer; Panas &jarang; Perforasi & rarr; Tiga roll salib berguling, berguling terus atau &rarer; Matikan paip & rarr; Saiz (atau mengurangi) → Pendingin &jarang; Meluruskan & rarr; Ujian hidrostatik (atau pengesan cacat) → Tanda & rarr; Bahan-bahan mentah untuk gudang dan menggulingkan paip tanpa lengkap adalah paip bulat kosong. Pipa bulat kosong akan dipotong dan diproses oleh mesin memotong, dan kosong dengan pertumbuhan sekitar 1 m akan dibawa ke dalam kilang untuk pemanasan. Bilet ini dihantar ke oven untuk memanaskan pada suhu sekitar 1200 darjah Celsius. Bahan bakar adalah hidrogen atau acetylene. Suhu dalam oven adalah masalah kunci. Selepas bilet paip bulat dibuang dari oven, ia sepatutnya dibuang melalui penerbang tekanan. Secara umum, penerbang yang lebih umum ialah penerbang gulung konus. penerbang ini mempunyai efisiensi produksi tinggi dan kualiti produk yang baik. Ia khusus dalam plat baja stainless steel, koil baja stainless steel, sabuk baja stainless steel dan paip baja stainless steel, dengan gred tahan tekanan tinggi, prestasi yang baik waterproof, kebakaran dan tahan suhu tinggi, kapasiti overload kuat, tahan korrosion,Yang merupakan paip baja stainless yang baik, perlindungan radiasi, hidup perkhidmatan panjang, pengembangan diameter lubang besar, berguling terus-menerus atau berguling. Lepaskan paip selepas mengukur. Bit latihan konik mesin ukuran berputar ke embrio besi dengan kelajuan tinggi untuk membentuk paip besi. The inner diameter of the steel pipe is determined by the outer diameter length of the sizing machine bit. Selepas mengukur, paip baja memasuki menara sejuk untuk menyemprot air sejuk. Selepas penjelasan, paip besi dihantar ke pengesan cacat logam (atau ujian hidrostatik) untuk pengesan cacat dalaman. Jika ada retak, gelembung dan masalah lain di dalam paip baja mereka akan dikesan. Pipa besi patut dipilih secara ketat secara manual selepas pemeriksaan kualiti. Selepas paip besi diperiksa, nombor, spesifikasi, nombor seri produksi, industri metallurgi menyadari keuntungan 73.9 bilion yuan, pertumbuhan setahun-setahun 7%, dari mana industri pemprosesan logam besi menyadari keuntungan 45.4 bilion yuan, pertumbuhan setahun-setahun 27%. Dari Januari hingga bulan Mei, keuntungan perusahaan besi dan besi utama besi dan besi ukuran tengah jauh lebih rendah dari tingkat keseluruhan industri, dan menunjukkan tendangan turun bulan demi bulan walaupun keuntungan meningkat 34%, ia hanya 2,8 bilion yuan, dengan marjin keuntungan 0,19%. Pada bulan Mei, 86 perusahaan besi dan besi besi besar dan ukuran tengah-tengah menyadari keuntungan hanya 500 juta yuan, turun bulan demi bulan selama lima bulan berturut-turut, 34 daripada mereka menderita kerugian, dengan permukaan kehilangan 40%.

Untuk panjang lengkung penywelding,Jalur besi stainless suhu tinggi, 2 ~ 4mm adalah lebih baik untuk penywelding besi biasa, dan ~ 3mm lebih baik untuk penywelding besi tidak stainless. Jika ia terlalu panjang, kesan perlindungan tidak baik.


Pipa baja tanpa beku 316LCara mengekalkannyaOxygen ditambah api gas tidak boleh memotong plat besi tidak stainless kerana besi tidak stainless tidak mudah untuk dioksisasi.

The cost is reasonable.[UNK][UNK]430— Besi rusa ferritik untuk hiasan, seperti aksesori kereta. Kekuatan yang baik, tapi kekebalan suhu yang buruk dan kekebalan corrosion.

Menganggap kira-kira 8% - 16% daripada keseluruhan besi, ia digunakan secara luas dalam ekonomi negara. Kerana paip besi mempunyai bahagian kosong, dibandingkan dengan besi bulat berat yang sama, paip besi mempunyai bahagian besar koeficient dan kuasa fleksiral dan torsional tinggi, jadi ia juga telah menjadi bahan penting dalam pelbagai mesin dan struktur bangunan. Besi tidak berdiri digunakan Dalam keadaan berat yang sama, struktur dan komponen yang terbentuk oleh paip mempunyai modulus seksyen yang lebih besar daripada bahagian yang kuat. Oleh itu, paip baja stainless sendiri ialah baja seksyen ekonomi yang menyelamatkan logam. Ia adalah bahagian penting dari baja, terutama dalam pengeboran minyak produksi dan metalurgi

Apabila mengangkut air rumah dan minuman, saluran paip tidak boleh melewati kawasan pencemaran racun.

.2 komposisi kimia sifat fizik C: ia dinyatakan dalam, yang biasanya juga dipanggil mo2ti atau sifat mekanik ys (MPA)

Penutup anti-korrosion luaran dari baja yang tidak stainless harus galvanized dan penutup asphalt epoksi atau penutup dengan keperluan yang lebih tinggi menurut keadaan tanah paip meletakkan tanah.

Biaya logistik: lokasi penghantaran berbeza menentukan biaya pengangkutan berbeza. Biaya pengangkutan jarak jauh sepatutnya 500 yuan per ton dan biaya pengangkutan jarak pendek sepatutnya sekitar 300 yuan per ton.