RimouskiPemasangan bekuSekiranya anda ingin meningkatkan kecekapan pemprosesan

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-03-18 21:00:38

Pendingin segera adalah untuk memasang kondensator penyimpanan sejuk dalam kotak atau bangunan peralatan pendinginan, gunakan penerbangan sejuk untuk segera menyenangkan udara di udara, dan gunakan udara sejuk untuk menyenangkan objek yang perlu disenangkan. Jenis pendinginan ini berkaraterisasi dengan kelajuan pendinginan yang lebih cepat, perbezaan suhu kondukti panas kecil dan perisian sistem sederhana, jadi ia digunakan secara luas.

Kegagalan penyimpanan sejuk satu lapisan: besar; Kawasan permukaan struktur penyimpanan luar penyimpanan sejuk adalah besar,RimouskiDisiplin pemasangan penyimpanan sejuk, jadi jumlah bahan pengisihan panas adalah besar, dan konsumsi kering makanan sejuk juga besar; Untuk gudang suhu rendah, rawatan anti beku lantai memerlukan banyak kerja. Apabila penyimpanan sejuk dibina pada tahap air, ia mustahil untuk menanganinya, matikan unit pertama, kemudian matikan bekalan kuasa utama dan pemanas minyak, dan buang air dalam sistem.

Apabila memasang papan pengisihan poliuretan, pastikan permukaannya licin dan rata tanpa scratch dan warpage.

.Unit operasi awal peralatan penyimpanan sejuk: sentiasa mengamati aras minyak dan kembalian minyak pemampat dan kesucian minyak. Jika minyak kotor atau aras minyak jatuh, ia akan diselesaikan pada masa untuk menghindari kesan negatif.

Pendingin sederhana berdasarkan volatilisasi pendingin dalam kondensator penyimpanan sejuk, supaya sejuk pendingin, dan kemudian masukkan pendingin ke dalam kotak atau membina peralatan pendingin untuk sejuk udara menurut penukar panas. Jenis sejuk ini mempunyai kelajuan pendinginan perlahan, perbezaan suhu kondukti panas total besar dan perisian sistem kompleks, jadi ia hanya boleh digunakan di tempat yang kurang, seperti membuat ais salmi dan penyimpanan sejuk dengan keperluan suhu konstan.

Kehidupan perkhidmatan rata-rata struktur pengisihan poliuretan yang ketat dengan kualiti stabil, kehidupan perkhidmatan panjang dan prestasi kost komprensif tinggi boleh mencapai lebih dari 30 tahun dalam syarat penggunaan dan penyelenggaran biasa. Dalam keadaan perkhidmatan biasa selama kehidupan perkhidmatan struktur, ia tidak akan terpengaruh oleh kering, atau kerosakan elektrokimia, serta pertumbuhan serangga, jamur atau alga atau tikus.


RimouskiPemasangan bekuSekiranya anda ingin meningkatkan kecekapan pemprosesanDi mana anda perlu membina peti sejuk, saiz peti sejuk atau kapasiti penyimpanan (saiz, ton, meter kubik, bingkai, kotak); Produk apa yang disimpan dalam penyimpanan sejuk yang dibina? Suhu penyimpanan sebenar, masa penyimpanan dan suhu tetapan boleh dinyatakan oleh peraturan khusus; Jika penyimpanan sejuk anda menjadi lebih besar, anda perlu menguasai volum penyimpanan individu anda, frekuensi pembukaan dan menutup pintu, dll. If this is clear, it is the selection of raw materials, such as refrigeration compressors, refrigeration units industrial cooling fans / pipe slots, thermal insulation materials, coolers, doors temperatures and other refrigeration equipment.

Pemasangan paip pendinginan memerlukan diameter paip tembaga akan dipilih secara ketat sesuai dengan antaramuka penghisap pemampat dan valv keleluaran. Apabila pemisahan antara kondensator dan pemampat melebihi 3M,RimouskiKost pemasangan projek penyimpanan sejuk, diameter paip akan ditambah.

Kedua, kerana pendinginan pemampat tidak terus menerus, operasi kerja berbilang pada malam boleh dipilih jika boleh. When working at night,RimouskiPemasangan storan sejuk, the external temperature is low, the cooling water temperature is reduced, and the condensation pressure and condensation temperature are reduced. The cooling capacity of the sampling system, coupled with the equal role of the cold storage board, reduces the power operation of the compressor and achieves the purpose of energy saving.

resources.Semasa pemasangan plat gudang atas jangkauan panjang, jika sinar besi sokongan telah dipasang dalam gudang, plat gudang atas dan sinar besi sokongan akan dipasang dengan garis tarik semasa pemasangan setiap plat gudang, dan setiap plat gudang atas akan dipasang dalam dua baris; Jika jenis titik angkat diterima, pemasangan dan pembangunan bentangan angkat akan diselesaikan sebelum pemasangan dan pembangunan plat silo at as, supaya memastikan setiap titik angkat boleh dipasang pada masa yang sama semasa pemasangan plat silo atas; Titik angkat akan memastikan sekurang-kurangnya ada dua titik sepanjang arah lebar setiap plat gudang.

Storan sejuk terutamanya digunakan untuk

Pegang titik kunci. Sekarang mari kita analisis keperluan produksi dan penggunaan penyimpanan sejuk. Kondensi dalam storan sejuk atau lapisan pengisihan adalah berbahaya. Semasa proses kering dinding baru atau dalam keadaan musim sejuk, apabila uap air dengan suhu dalam tinggi migrasi di luar, mustahil untuk kondensasi di dinding disebabkan penghalangan penyimpanan sejuk.


RimouskiPemasangan bekuSekiranya anda ingin meningkatkan kecekapan pemprosesanPapan pengisihan poliuretan yang digunakan dalam pembangunan penyimpanan sejuk mesti integral dan terus menerus, dan tiada gabungan di tengah-tengah. Sambungan papan pengisihan poliuretan, piring atas dan tanah mesti dibuat ke dalam lengkung filet untuk pengalihan, penyimpanan sejuk boleh dimulakan untuk penyimpanan sejuk. Menurut keperluan pelanggan, menyesuaikan nilai penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk boleh mencapai suhu yang ditentukan sebelumnya, kelajuan pendinginan dan operasi penyimpanan sejuk adalah normal, dan penyimpanan sejuk boleh dihantar untuk digunakan. Unit pemasangan penyimpanan sejuk juga akan menyediakan pengguna penyimpanan sejuk latihan mengenai penggunaan penyimpanan sejuk dan pengetahuan pengurusan, serta beberapa latihan selepas menjual.

Penapis besar gudang yang menyimpan segar digunakan sebagai penyeput sejuk untuk jual besar gudang yang menyimpan segar. Penapis besar gudang yang menyimpan segar dipasang dalam bilik gudang yang menyimpan sejuk, tersambung ke hujung tekanan rendah kompressor, dan telah dipasang untuk semua jenis gudang yang menyimpan sejuk dengan harga yang tinggi di seluruh negara untuk masa yang lama. Gudang penyimpan sejuk dipasang, dibina, buah yang menyimpan sejuk yang menyimpan sejuk yang menyimpan sejuk, perubatan yang menyimpan sejuk yang menyimpan sejuk yang menyimpan sejuk, Suhu sejuk yang dipadam oleh kompresor digunakan untuk penghapusan dan gasifikasi, dan secara segera menjadi suhu rendah dan tekanan rendah melalui peranti pemadam, untuk mencapai tujuan pendinginan.

Ia dibina di dalam bilik. Harus ada standar paip pembuangan yang baik di sekitar penyimpanan sejuk, suhu tanah akan rendah, ada antara lapisan di bawah penyimpanan sejuk dan ventilasi semulajadi yang baik akan disimpan. Selain itu, sebelum pembangunan penyimpanan sejuk, saluran paip air tap akan dipanjang dan menara pendinginan FRP akan dibina.

Rimouski.Semasa penyimpanan sejuk, pegawai khas akan ditugaskan untuk memastikan permukaan plat penyimpanan sejuk akan menyatakan secara bersamaan tanpa kondensasi dan berjalan sejuk; Keadaan penutup kesan dan lubang; Sama ada pintu gudang dan port penghantaran tidak ditutup dengan ketat dan dalam masa yang tepat menghadapi masalah pengisihan dan kegagalan segel seperti penghapusan air dan kebocoran udara.

Kehidupan perkhidmatan rata-rata struktur pengisihan poliuretan yang ketat dengan kualiti stabil, kehidupan perkhidmatan panjang dan prestasi kost komprensif tinggi boleh mencapai lebih dari 30 tahun dalam syarat penggunaan dan penyelenggaran biasa. Dalam keadaan perkhidmatan biasa selama kehidupan perkhidmatan struktur, ia tidak akan terpengaruh oleh kering, atau kerosakan elektrokimia, serta pertumbuhan serangga, jamur atau alga atau tikus.

Semasa menggunakan projek penyimpanan sejuk perubatan halaman barang, barang yang disimpan mesti sesuai dengan peraturan yang berkaitan. Barang patut mempunyai jarak tertentu dari tanah dan dinding penyimpanan sejuk. Apabila menyimpan jarak antara barang dan barang mesti cm. Pada masa yang sama, jarak antara barang dan pemandu sejuk juga patut 100 cm. Tiada barang boleh disimpan dalam julat ini, Ini juga kandungan penting dalam penggunaan teknik penyimpanan sejuk perubatan.