Pipa terweld industri besi tanpa bekuTindak balas terhadap masalah

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-03-24 09:07:25

Ada wajah ba, (kulit putih), wajah 2D, (beku), HL (lukisan wayar), wajah 8K dan wajah lain dengan kualiti dan kecerahan yang baik.

Sediakan bahan dan alat, sediakan bahan dan alat yang sesuai, dan periksa sama ada ia sesuai dan dilaksanakan.

.Pipa besi yang tidak berdiri adalah jenis besi seksyen ekonomi dan produk penting dalam industri besi dan besi. Ia boleh digunakan secara luas dalam penghiasan hidup dan industri. Banyak orang di pasar digunakan untuk membuat kereta tangga, penjaga tingkap, kereta api, perabot, dll. bahan 201 dan 201 adalah biasa.

Ciri-ciri mekanik apabila baja atau sampel diseret, baja atau sampel terus mempunyai deformasi plastik yang jelas, yang dipanggil yield, dan nilai tekanan kecil apabila fenomena yield berlaku adalah titik yield.

.Bahan garis besi: bahan garis besi berbeza menentukan kualiti besi yang tidak stainless, yang merupakan faktor utama yang mempengaruhi harga besi yang tidak stainless pada masa ini.

L paip baja inox juga dipanggil 00Cr17Ni14Mo2 paip baja inox. 00Cr17Ni14Mo2 adalah baja karbon ultra rendah 0Cr17Ni12Mo2. 00Cr17Ni14Mo2 mempunyai resistensi korrosion antar-granular yang lebih baik daripada 0cr17ni14mo2. Ia biasanya digunakan untuk menghasilkan peralatan industri seperti industri kimia,Tali pinggang mata besi tanpa beku untuk makanan, penambah kimia dan serat kimia, seperti bekas, saluran paip dan bahagian struktur.

[UNK][UNK]SPHC—& mdash; Di tempat pertama, s adalah pendekatan besi, P adalah pendekatan plat, h adalah pendekatan panas, dan C adalah pendekatan komersial. Ia biasanya mewakili plat besi berguling panas dan garis.


Pipa terweld industri besi tanpa bekuTindak balas terhadap masalahKerotakan sejuk 2B akan dijalankan rawatan panas, pemicu atau rawatan yang serupa, dan kemudian ditetapkan untuk mendapatkan cahaya yang sesuai.

Sejak awal tahun lepas negara asing sering melaksanakan & ldquo; & rdquo; terbalik ganda Ini mempunyai kesan besar pada industri meludah besi stainless China. eksport adalah sebahagian besar pembangunan industri besi stainless China dan menguasai bahagian pasar besar dalam pembangunan industri. menghadapi penurunan ekonomi dan pembangunan lambat, pembangunan industri besi stainless China patut terus meningkatkan kualiti produk, Lebih baik mengembangkan perdagangan luar negeri dan berurusan dengan protektionisme perdagangan, menggabungkan produk dengan perlindungan persekitaran, sumber tenaga dan persekitaran budaya, dan meningkatkan kepekatan produk besi yang tidak stainless hanya dengan cara ini kita boleh mencapai kedudukan yang tidak terkalahkan dalam perdagangan luar negeri.

Liu yang dirawat panas sepatutnya 1900 DEG pada suhu rendah; Annealing treatment at the temperature of F, then rapid cooling and water quenching. Rawatan ini dilaksanakan untuk penyelesaian cair kuat dan penyelesaian tekanan. Rawatan penyelamatan tekanan, seperti di bawah 1900 DEG; F, yang mudah untuk membawa ke penurunan fasa logam yang berbahaya atau fasa bukan logam.

Honest service.Ringkasan kaedah penghasilan plat mengikut karakteristik permukaan karakteristik aplikasi tapak putih perak dililing panas ke tebal yang dinyatakan, dan kemudian dililing dan turun. Permukaan kasar dan tapak tidak memerlukan cahaya permukaan. Perubahan panas terliling dingin putih perak dan pemilihan produk 2D digunakan untuk aplikasi dengan keperluan permukaan lemah. Untuk bahan umum, cahaya bahan lukisan dalam lebih kuat daripada perawatan D Selepas menyelesaikan gulungan sejuk cahaya dengan gulungan bersinar, bahan umum Ba adalah cerah seperti cermin. Tiada piawai, tetapi ia biasanya adalah proses permukaan penyinaran bersinar, dan penyinaran permukaan sangat tinggi. Untuk bahan-bahan bangunan, 100 ~ 200 # (unit) sabuk abrasif digunakan untuk menggali dapur kasar untuk menggali bahan-bahan bangunan, Permukaan pencerahan yang diperoleh dengan menggiling dengan 150 ~ 180 # tali pinggang abrasif di tengah dapur adalah sama seperti yang diperoleh dengan menggiling halus. Permukaan pencerahan diperoleh dengan 240 # tali pinggang abrasif. Pemilihan ultra-halus di dapur diperoleh dengan 320 # tali pinggang abrasif. Pencerahan adalah sama dengan yang Ba. Ia biasanya digunakan untuk menggiling dengan 400 # roda pencerahan. Ia digunakan untuk pembangunan. Ia adalah khusus dalam plat besi inos, koli besi inos dan tali besi inos, Kepastian kualiti paip baja tanpa bekas. Pelanggan baru dan lama diterima untuk berkonsultasi semasa aktiviti keutamaan. Pemilihan garis rambut HL di dapur dilakukan dengan menggilih bahan-bahan dengan saiz partikel yang sesuai untuk menggilih garis rambut (150 ~ 240#). Terdapat banyak bangunan dan bahan-bahan bangunan yang dekat dengan menggilih cermin. Roda polising putaran 600# digunakan untuk menggilih seni, menggilih cermin untuk hiasan, menggilih cermin untuk cermin, dan roda polising digunakan untuk menggilih reflektor, Untuk penghiasan, menurut tujuan, plat besi jambatan, plat besi kotol, plat besi pembinaan kapal, plat besi berpakaian, plat besi kereta api, plat besi atap, plat besi struktur,201 kilang tali besi yang tidak stainless, plat besi elektrik (lapis besi silikon), plat surya khusus (baja khusus Hairui) adalah marka Jepun biasa dalam plat besi lain untuk struktur biasa dan mekanik.

[UNK][UNK]≥205TS(Mpa)

Jalur besi berguling sejuk akan dihantar dalam keadaan perawatan panas (penyelesaian, normalisasi dan temperamen selepas normalisasi), dan akan dihantar dengan lancar.


Pipa terweld industri besi tanpa bekuTindak balas terhadap masalahPada suhu rendah, kualiti plat, kotol, garis dan tabung baja inox profesional dijamin. Syarikat ini profesional, tepat masa dan berkesan pada biaya. Ia telah menjadi marka pilihan pertama untuk banyak produk wayar. Selamat datang untuk membeli! Tabung baja inox Ferritic mempunyai kelemahan suhu rendah seperti besi karbon, sementara besi austenitic tidak. Oleh itu, besi inox ferritic atau martensitic mempunyai kelemahan suhu rendah Sus410 (13Cr), SUS430 paip besi bersih bersih (18cr) dan yang lain menunjukkan turun tajam dalam nilai kesan pada suhu rendah. Oleh itu, perlu memberi perhatian istimewa apabila digunakan pada suhu rendah. Sebagai cara untuk meningkatkan kesan kuat seri ferritik besi stainless proses pembersihan tinggi boleh dianggap. Dengan bantuan gred C dan N, apabila suhu pengangkutan meningkat dalam julat - 50 [UNK] hingga - 100 [UNK], ia mungkin digunakan dalam projek berkaitan membekukan Sus430lx (18cr Ti, Nb LC) dan sus436l (18cr Mo Ti, Nb LC) telah dilaksanakan pada shell beku. Besi rusa besi mempunyai struktur kubik ditengah tubuh. Apabila ciri-ciri bahan menjadi lemah, retak tajam akan berkembang dengan cepat dan menyebabkan kelemahan. Besi rusa austenitik tidak akan menghasilkan kelemahan kerana ia mempunyai struktur kubik ditengah muka. Besi rusa Austria SUSL (18cr- 9ni LC) digunakan Dan SUSL (18cr- 12ni- 2mo- lc) menunjukkan bahawa mereka masih mempunyai ciri- ciri kesan yang lebih tinggi pada suhu rendah. Namun, perhatikan penurunan ferrit atau martensite disebabkan pemprosesan, dan kecenderungan penurunan disebabkan sensitisasi dan karbid atau & sigma; sama dengan penurunan heterogene.

original.Kaedahnya ialah bahawa tabung yang hangat kosong ditempatkan dalam silinder tertutup, dan tongkat dan tongkat yang terbongkar bergerak untuk mengekstrude bahagian dari lubang mati yang lebih kecil. Kaedah ini boleh menghasilkan paip baja dengan diameter lebih kecil.

Kecemasan keluarga.

Dari perspektif metalografi, kerana besi yang tidak stainless mengandungi krom, filem krom yang sangat tipis dibentuk di permukaan yang dipisahkan dari perlawanan korrosion oksigen yang diserang dalam besi.

.Gas perisai adalah argon dengan sifat 999%. Apabila arus penywelding adalah 50 ~ 50a,Pipa besi tanpa tahi, arus argon adalah 8 ~ 0lmin, dan apabila arus adalah 50 ~ 250A, dengan kuasa suhu tinggi dan plasticiti suhu tinggi, resistensi oksidasi yang baik dan resistensi korrosion, kestabilan struktur yang baik, komposisi kimia seragam, prestasi pemprosesan yang baik dan prestasi penyelesaian, ketepatan dimensi tinggi dan kualiti permukaan. 5 penyebab rust apabila titik coklat muncul di permukaan besi yang tidak stai They were greatly surprised: & rdquo; stainless steel will not rust. Rust is not stainless steel. There may be something wrong with the steel quality. & rdquo; in fact, this is a one-sided wrong view of the lack of understanding of stainless steel. Stainless steel will also rust under certain conditions