PuntarenaPemasangan pemampat storan sejukApakah perkara penting dalam perdagangan spot

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-03-23 09:04:55

supaya mengelakkan masalah ralat pembelian. Dalam proses pengendalian, juga perlu mengikut arahan yang ketat.

Pasang fasilitas pencahayaan sementara di gudang, pasang dan mengatur peralatan elektrik pembinaan, dan melakukan pekerjaan yang baik dalam bukti hujan,PuntarenaRumah simpanan segar sayuran, bukti basah, anti-kejadian, anti-ikatan dan perlindungan keselamatan lain.

Puntarena.Jika penggera ralat dimatikan unit, kemudian sebab ralat. Ia tidak dibenarkan untuk memulakan unit secara paksa sehingga ralat dibuang.

Peralatan pendinginan dalam persekitaran penyimpanan segar gudang beku-cepat kebanyakan mengadopsi sistem pendinginan pemampatan tahap tunggal, dengan freon sebagai pendingin. Mod penguap dalam gudang ialah pemandu pendinginan, yang boleh menjadi jenis langit. Jika bilangan gudang kecil dan volum tidak melebihi 500 meter kubik, mod pendinginan mesin gudang boleh dianggap. Jika terdapat bilangan besar gudang, mod kepala berbilang secara paralel boleh dianggap.

.Lantai penyimpanan sejuk akan disimpan sebaik mungkin semasa digunakan

Papan pengisihan poliuretan yang digunakan dalam pembangunan penyimpanan sejuk mesti integral dan terus menerus, dan tiada gabungan di tengah-tengah. Sambungan papan pengisihan poliuretan, piring atas dan tanah mesti dibuat ke dalam lengkung filet untuk pengalihan yang boleh memenuhi keperluan kesehatan dengan baik.

Aksi bakteria penyesuaian asid adalah terutama untuk menumbuhkan protein dalam bakteria. Penyasmian biasa termasuk asid laktik, putih, formalin, dll. Secara khusus, selepas ikan keluar dari gudang beku cepat, buangkan lapisan beku pada kumpulan paip penghapusan dan simpan suhu gudang di bawah 50, kemudian persiapkan dengan 50 ~ 100g ħall per meter kubik gudang beku cepat, gunakan penyembur ke gudang, tutup pintu gudang dengan ketat, dan mulakan pembusnah secara berterusan untuk membiarkan ħall meledak dan mengalir dalam gudang, sehingga ħall boleh menyerap banyak bau ikan.


PuntarenaPemasangan pemampat storan sejukApakah perkara penting dalam perdagangan spotLangkah desain penyimpanan sejuk: takrifkan volum penyimpanan sejuk. Saiz penyimpanan sejuk patut berdasarkan desain nombor besar produk pertanian yang akan disimpan untuk masa yang lama. This volume is calculated based on the essential volume of stored goods accumulated in the cold storage,PuntarenaWarna sayuran dan buah yang sejuk, plus the row to row corridors, the indoor space between the pile and the wall, the ceiling and the gap of the packaging house. Selepas volum penyimpanan sejuk ditentukan, nisbah panjang dan lebar tinggi penyimpanan sejuk ditentukan. Bangunan dan peralatan teknik bantuan yang diperlukan juga akan dianggap dalam desain penyimpanan sejuk, seperti kerja sementara, pakej dan bilik penggabungan, gudang alat istimewa, pemuatan dan pembuatan platform, dll.

Tanah sepatutnya rata dan tidak sama. Jika tanah tidak sama, tanah gudang mesti ditambah sebelum gudang sejuk boleh dibina dan dipasang.

Sediakan, sediakan rancangan projek penyimpanan sejuk, bawa semua bahan pemasangan ke lokasi pembangunan, periksa kualiti bahan dan model, dan memulakan pemasangan penyimpanan sejuk selepas pengesahan.

Affordable price.Semasa produksi penyimpanan sejuk, plat penyimpanan sejuk tebal 10cm dipilih untuk penyimpanan sejuk suhu tinggi dan tengah. Keperluan untuk plat penyimpanan sejuk penyimpanan suhu rendah dan penyimpanan sejuk cepat akan lebih tinggi. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional lebar dan tebal tertentu mengikut keperluan pelbagai projek penyimpanan sejuk. Secara umum, pemasangan, pembinaan, penyimpanan sejuk menyimpan buah dan penyimpanan sejuk perubatan memastik Perkhidmatan jaminan, kepuasan anda adalah pengejaran kami! Selamat datang untuk bertanya. dalam kes ini, gunakan papan perpustakaan tebal 12cm atau 15cm. Apabila and a membayar projek penyimpanan sejuk, anda boleh membuat penyimpanan mengikut syarat khusus suhu penyimpanan sejuk anda. Jika anda tidak membuat penyimpanan untuk plat penyimpanan sejuk, anda perlu memperhatikan kepadatan plat penyimpanan sejuk dan kepadatan plat besi apabila membeli plat penyimpanan sejuk. Menurut peraturan, penyimpanan sejuk akan disebarkan

Bilik mesin sistem pendinginan ammonia mesti dilengkapi dengan pemasangan exhaust; Peminat exhaust akan mengadopsi anti motor. Apabila bekalan kuasa dimatikan kerana pendinginan tidak dijangka, ia akan mampu memastikan bekalan kuasa yang boleh dipercayai bagi peminat exhaust. Perlindungan muatan berlebihan penggemar keleluaran patut dilaksanakan pada sistem penggera isyarat tanpa menghentikan penggemar keleluaran secara langsung. Kotak butang ventilator exhaust akan disembunyikan di dinding di luar bilik pemampat ammonia.

Beberapa tindakan pencegahan jambatan sejuk akan diambil di pergerakan antara papan pengisihan poliuretan.


PuntarenaPemasangan pemampat storan sejukApakah perkara penting dalam perdagangan spotDengan meningkat penggunaan penyimpanan sejuk, papan penyimpanan sejuk, sebagai struktur penting penyimpanan sejuk, juga meningkat. Kerana penyimpanan sejuk berbeza dari penyimpanan sejuk biasa lain, ia penting untuk persekitaran pemasangan dan suhu. Oleh itu, beberapa masalah kecil mungkin diabaikan semasa pemasangan. Menurut pemahaman berikut.

Quality assurance.Suaran mengenai kuantiti bahan penyeluaran penyimpanan sejuk poliuretan: pelaburan penyimpanan sejuk adalah pelaburan jangka panjang dan menguntungkan. Kuntiti tinggi rambut pasti boleh mengurangi pelaburan awal, tetapi perlu untuk menangkap had tertentu dan mempertimbangkan secara meliputi konsumsi tenaga jangka panjang dan pelaburan awal, kerana kesan penyeluaran bahan penyeluaran penyimpanan sejuk poliuretan mempunyai korelasi linear parabolik dengan berat besar; Banyak kajian telah menunjukkan bahawa bulu mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik apabila berat unit 33 ~ 35 kg / m3. Oleh itu, secara umum disarankan volum rambut penyimpanan sejuk suhu konstan 22 ~ 23 m3 / T.

Penapis bukanlah sahaja penyukar untuk pendinginan dan pendinginan besar, tetapi juga yang sangat penting. Tugasnya adalah pendinginan besar. Ia terutama digunakan untuk pendinginan dan penyorban panas dalam gudang penyimpanan segar. Dalam kerja jangka panjang gudang penyimpanan segar, penapis penapis juga akan ditutup dengan tanah, kebanyakan ditapis dengan beberapa kering matahari produk. Ia khusus dalam produk dan sumber-sumber yang boleh dikembalikan. Bisnes ia termasuk: pemasangan penyimpanan sejuk pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk penyimpanan segar, penyimpanan sejuk perubatan. Selain itu, debu dan perkara-perkara lain, tetapi mencapai kelebihan tertentu akan mempunyai kesan pada pendinginan gudang penyimpanan segar, Jika kedinginan gudang penyimpanan segar menjadi miskin, ia perlu dibersihkan dengan ejen pembersihan istimewa untuk penguap.

Pembangunan penyimpanan sejuk dalam pemilihan lokasi mengandungi sirkulasi barang suhu rendah. Oleh itu,PuntarenaMana tempat penyimpanan sejuk perubatan?, kemudahan pemindahan lokasi penyimpanan sejuk patut diberi keutamaan dalam pemilihan lokasi, seperti dekat ke jalan, keretapi, dll. Pada masa yang sama, lokasi penyimpanan sejuk seharusnya menghindari sumber pencemaran besar dan cahaya matahari langsung dan pembangunan penyimpanan sejuk seharusnya mempunyai keadaan pembuangan dan ventilasi yang baik.

Puntarena.Kita mesti sering gunakan papan pengisihan dalam hidup kita, ia cuma struktur peti sejuk, tapi peti sejuk, seperti di rumah, masih ada persekitaran yang digunakan. Dalam pasar atau pengangkutan laut, persekitaran papan pengasingan penyimpanan sejuk tidak begitu optimis. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, jaminan kualiti penyimpanan sejuk perubatan. Selama aktiviti keutamaan, pelanggan baru dan lama diterima untuk berkonsultasi. Perbezaan persekitaran di dalam dan diluar papan penyisaran penyimpanan sejuk adalah sangat besar, kerana sejumlah item perlu disesuaikan, jadi suhu dalam penyimpanan sejuk adalah ketat. Dalam kes-kes tersebut, papan penyisaran penyimpanan sejuk akan mempunyai masalah yang berkaitan, dan penetrasi sampul dilakukan dari luar ke dalam sepanjang tahun. Gas R11 dalam poliuretan diganti oleh air dan air paru untuk poliuretan basah. Dengan masa, kelembapan menjadi semakin serius, dan bahkan kondensasi paru air berlaku, yang menyebabkan kondensasi panas rendah dan kekurangan resistensi panas. Untuk menghindari dan lambat kelembapan poliuretan dan memperpanjang kehidupan perkhidmatan lapisan pengasingan, ia berkesan untuk menutup sisi panas lapisan pengasingan, iaitu untuk membentuk lapisan penghalang paru.

Unit operasi awal peralatan penyimpanan sejuk: sentiasa mengamati aras minyak dan kembalian minyak pemampat dan kesucian minyak. Jika minyak kotor atau aras minyak jatuh ia akan diselesaikan pada masa untuk menghindari kesan negatif.

Keputusan ini telah mencapai hasil yang cukup baik. dibandingkan dengan beberapa storan sejuk pada pelanggan di Jining, storan sejuk menggunakan bahan putih mereka mempunyai konsumsi kuasa yang jauh lebih rendah daripada yang menggunakan bahan putih lain.