Plat besi tidak stainless 0cr17ni7alTitik mana yang harus diberi perhatian terhadap kualiti

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2021-12-02 16:23:13

Saya percaya ramai kawan-kawan bertanya mengapa kita mempunyai begitu banyak produk tub besi bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas bekas

9670;besi tidak stainless dan besi alat legasi (kandungan C diekspresikan dalam ribuan) seperti 1 ribu daripada 1Cr18Ni9 (iaitu,201 plat terbentuk besi stainless steel, C & LE tidak stainless); 0.08%,Plat besi tidak stainless 10cr17, seperti 0Cr18Ni9, C & le karbon rendah 0.03% jika tanda besi stainless antarabangsa, besi yang tidak stainless austenitik dinyatakan oleh nombor dari 200 dan 300 siri, dan besi yang tidak stainless ferritik dan martensitik dinyatakan oleh nombor dari 400 siri. Contohnya, beberapa besi daun-daun austenitis biasa ditandai dengan 20, 316 dan 310, besi daun-daun daun-daun martensitis ditandai dengan 4420 dan 440C, dupleks (ferit daun-daun), besi daun-daun daun-daun, kepekatan kepekatan besi daun-daun dan ikatan tinggi dengan kandungan besi kurang dari 50% biasanya dinamakan dengan nama paten atau tanda dagangan.

.Tandakan: untuk membuat paip besi selesai soket pemasangan paip, panjang mesti ditandai dan ditandai di hujung paip.

Ujian tekanan udara dan tekanan air: lakukan ujian tekanan air untuk paip tahan tekanan satu per satu, dan simpan untuk tidak kurang dari 5 saat pada nilai tekanan yang dinyatakan. Ujian tekanan air bagi bekalan konvensional adalah 45MPa. Ujian tekanan udara adalah p = 0. 5mpaa.

.Julat aplikasi lebih luas daripada yang besi stainless ferritic. Berbanding dengan besi stainless ferritik, besi stainless duplex mempunyai kelemahan berikut: kandungan unsur legasi tinggi dan harga relatif tinggi. Secara umum, besi stainless ferritik tidak mengandungi nikel.

Potong jet air tekanan tinggi (potongan air profesional: Shanghai Xinwei)

Semua berkurang dalam darjah berbeza, dengan rata-rata berkurang 7%. Dalam bentuk berbagai jenis, harga rod wayar pembinaan dan rebar, yang mengandungi proporsi besar produk besi China, jatuh dengan 9% dan 7% respectively,Plat besi stainless berguling sejuk, dan harga plat tengah dan berat dan koil gulung panas jatuh dengan 7% dan 7% respectively.


Plat besi tidak stainless 0cr17ni7alTitik mana yang harus diberi perhatian terhadap kualitiCiri-ciri mekanik apabila baja atau sampel diseret, apabila tekanan melebihi had, walaupun tekanan tidak lagi meningkat, baja atau sampel terus mempunyai deformasi plastik yang jelas, yang dipanggil yield, dan nilai tekanan kecil apabila fenomena yield berlaku adalah titik yield.

Keterangan produk baja tidak stainless dua kali: baja tidak stainless ini mempunyai resistensi corrosion yang baik dalam solusi karbamat urea dan resistensi cracking corrosion tekanan tinggi dalam persekitaran klorid. Pada masa yang sama, besi stainless duplex mempunyai sifat mekanik yang baik dan boleh digunakan dalam pembinaan tanaman dengan keperluan keselamatan tinggi.

Choose the price.

Product survey.400 seri & mdash; Ferritic dan martensitic besi stainless.

Pertandingan dalam industri paip baja beku yang tidak terhitam semakin kuat dan secara perlahan-lahan meningkat. Dengan banjir darah brand segar dan penurunan ekonomi pasar pembangunan pembuatan paip baja tidak bersih berkurang. Namun, ia boleh dilihat dari beberapa data yang berkaitan bahawa potensi pasar keseluruhan masih besar. Stainless steel pipe connection manufacturers should know how to proceed step by step and make steady progress in order to have a chance to win the market.

Cakera terweld tanpa daun (gred I) gb1270-80 paip baja tidak daun (gred I)


Plat besi tidak stainless 0cr17ni7alTitik mana yang harus diberi perhatian terhadap kualitiBiarkan PS menjadi kekuatan luaran pada titik hasil s dan fo adalah kawasan salib-seksyen sampel, kemudian titik hasil & sigma; S = PS / fo (MPA), MPa dipanggil MPa, sama dengan n (Newton) / mm (MPA = 106pa, PA: Pascal = n / M

reform.Pipa besi yang tidak stainless dipasang pada sokongan paip boleh rosak oleh ion klorid 200 ppm dan klor sisa 2 ppm dalam persekitaran aerobik. Untuk sokongan struktur besi karbon, saluran paip akan disisolasi untuk mencegah kerosakan disebabkan perbezaan potensi, dan kapas pengisihan luaran akan dibungkus untuk rawatan anti-kerosakan. Ingat, jangan gunakan lem dan bahan-bahan lain yang mengandungi ion klorid, halogen dan kesan korosif lain pada paip besi yang tidak stainless.

Korosi antar-granular besi yang tidak stainless austenitik boleh dicegah dengan menambah Ti, Nb dan elemen lain yang boleh membentuk karbid yang stabil (tic atau NBC) dan mengelakkan terjatuh cr23c pada sempadan biji.

Ia biasanya sesuai untuk penywelding plat tipis di bawah 6mm, dengan ciri-ciri bentuk penywelding yang indah dan deformasi penywelding kecil.

.Menurut menggulingkan, ia dibahagikan menjadi paip besi yang tidak stainless menggulingkan panas, menarik panas dan menggulingkan sejuk.

Cold rolled steel strip for deep drawing is a low-carbon high-quality carbon structural steel cold-rolled steel strip for deep drawing complex drawing parts.

[UNK][UNK]· Pipa minyak dan gas, tukar panas dan peralatan paip.