Memphis Selatan BaruPerusahaan pembangunan pemasangan penyimpanan sejukCara meningkatkan ketahanan hayat perkhidmatan

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-01-06 14:51:50

Penyimpanan sejuk mempunyai kebakaran dan perlawanan api yang baik. Setelah menambah penambah api, poliuretan adalah jenis penambah api dan bahan pemadam diri. Jika ia dibakar oleh api, ia boleh dikarbonisasi, tidak seperti pembakaran aliran dan flashover seperti papan terpadam, yang dapat mencegah penyebaran api secara efektif. Secara khususnya, ia boleh ditutup sebagai keseluruhan selepas perawatan pencegahan api untuk membentuk produk yang tidak terbakar.

Tindakan kecemasan semasa menggunakan projek penyimpanan sejuk perubatan, ia juga boleh menghadapi kegagalan kuasa atau kegagalan kuasa. Sebenarnya, kebanyakan projek penyimpanan sejuk perubatan akan dilengkapi dengan peralatan kecemasan, sehingga projek penyimpanan sejuk perubatan boleh mencapai kesan bekalan kuasa normal. Bila suhu automatik atau sistem pengawasan kemanusiaan tidak normal, pintu penyimpanan sejuk sepatutnya ditutup pada masa, Jadi untuk tidak mengekspos lebih banyak pengkondisi udara,Memphis Selatan BaruGambar dari gudang sayuran dan buah, yang menyebabkan masalah yang sepadan dalam kualiti produk yang disimpan. Projek penyimpanan sejuk perubatan juga mempunyai sistem penyelamatan diri dalam masa. Jika suhu penyimpanan sejuk melebihi had, sistem penyejukan sistem juga akan diaktifkan. Apabila suhu kembali kepada normal, ia akan dimatikan secara automatik.

Memphis Selatan Baru.Bersihkan kondensator. kondensator digunakan sebagai penyebaran panas dan kondensasi kompresor. Kerana ia berfungsi di persekitaran luar, di muka alam dan untuk masa yang lama, kondensator akan ditutup dengan banyak debu dan perkara asing lain. Debu ini terikat dengan kuat pada penapis. Jika ia tidak dikendalikan secara manual, ia sukar untuk jatuh. Ia boleh dilusihkan dengan ejen pembersihan mengikut nisbah tertentu, dan disembelih secara evenly pada fins dengan sprei. Selepas menunggu selama 5 minit, ia boleh dicuci dengan air bersih. Jika ia masih tidak bersih, di atas boleh diulang sehingga fins bersih.

Pada masa biasa, pengguna patut periksa darjah penyegelan ruang penyimpanan sejuk, dan beritahu penyimpanan sejuk untuk penyimpanan pada masa jika bahagian yang rosak ditemui.

.1 - pemasangan lantai penyimpanan sejuk: tingkat pertama lantai, kemudian memasang lantai, pilih lantai yang indah dan meletakkannya di tempat yang kelihatan, dan melakukan pekerjaan yang baik di lantai dan sistem penyembus evaporator.

Teknologi bulu poliuretan dengan kestabilan kuat membuatnya mempunyai prestasi ikatan yang lebih baik. Kombinasi kuat bulu poliuretan yang ketat dan lapisan pembawa adalah premis asas untuk memastikan kestabilan lapisan izolasi luaran. That is, under the unfavorable local temperature and humidity conditions, it can bear various internal and external combined loads such as wind force, self weight and normal collision, and the insulation layer still does not separate and fall off from the carrier layer and remains stable in the state.

Sama ada ada tanah pada kondensator dan penyebaran panas yang tidak baik akan menyebabkan tekanan kondensasi terlalu tinggi bagi peti sejuk. Untuk melindungi kompresor,Memphis Selatan BaruKesimpanan sejuk buah-buahan dan sayuran, mesin berhenti berjalan di bawah tindakan pengawal tekanan. Apabila penyebaran panas adalah baik, tekan butang reset hitam pada pengawal tekanan, dan mesin boleh memulakan operasi secara automatik.


Memphis Selatan BaruPerusahaan pembangunan pemasangan penyimpanan sejukCara meningkatkan ketahanan hayat perkhidmatanApabila memasang papan pengisihan poliuretan, pastikan permukaannya licin dan rata tanpa scratch dan warpage.

Selepas pemasangan penyimpanan atmosfera terkawal, kerja penamatkan penting lain adalah untuk membersihkan seluruh sistem. Udara kompres akan membersihkan kotoran yang tinggal dalam penyimpanan atmosfer terkawal, yang bermain peran utama dalam penggunaan penyimpanan atmosfer terkawal.

The drainage at the outlet of the cooling fan, the drainage of the volatile cooler and the road drainage of the refrigerated warehouse storing food or drinks shall not be immediately connected with the sewage and wastewater pipeline system software but indirect drainage shall be adopted. Untuk pembuangan air (mencair) setiap lapisan dalam penyimpanan sejuk lapisan ganda, dan barang masuk dan keluar dan pengurusan operasi tidak sesuai dengan penyimpanan sejuk lapisan tunggal; Dengan pembangunan kapasitas muatan lantai peralatan valv exhaust akan ditetapkan di hadapan pengangkat utama untuk pembuangan air (mencair).

Good quality.Kegagalan penyimpanan sejuk berbilang lapisan: volum pengangkutan menegak gudang adalah besar, nisbah kawasan lantai setiap bilik sejuk adalah rendah; Apabila penyimpanan sejuk berbagai tingkat dibangun pada dasar dengan perlawanan tanah yang buruk, konstruksi dasar adalah kompleks. Biaya tinggi; Apabila komponen prefabrik digunakan, peralatan pembinaan besar diperlukan dan masa pembinaan panjang.

Dalam persekitaran suhu rendah, terutama dalam siklus pendinginan dan meluap periodik, struktur bangunan juga rentan. Therefore the building materials of the cold storage and the structure of each part of the cold storage should have sufficient frost resistance.

Kita perlu melaksanakan pemeliharaan biasa dan pemeliharaan sehari-hari, pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan, kuantiti besar, kualiti yang baik dan harga rendah, perlahan api - Waterproof - perlahan suhu tinggi, kuat dan kekal, selamat dan dipercayai, dan menyimpan kadar operasi kompressor.


Memphis Selatan BaruPerusahaan pembangunan pemasangan penyimpanan sejukCara meningkatkan ketahanan hayat perkhidmatanKerana lembaran poliuretan mempunyai prestasi pengisihan panas yang baik,Memphis Selatan BaruProduksi penyimpanan sejuk sederhana, ia boleh mengurangi tebal sampul bangunan dan meningkatkan kawasan penggunaan di dalam bawah keperluan pengisihan panas yang sama.

Economic management.Dalam proses menyadari impian anda, anda mesti menghapuskan semua pengaruh. Sangat penting untuk mengenali bahawa apabila peti sejuk yang indah ini dibangun di bilik villa, lubang koleksi (kolam) untuk flushing (thawing) dan drainage seharusnya mengadopsi Countermeasures untuk menghindari beku dan membersihkan dan menghindari aliran balik air.

Peralatan ini dibina mengikut keperluan aplikasi distribusi kuasa suhu rendah. Ini diselarang dalam enam titik berikut: ruang suhu rendah, platform tertutup, pintu pendinginan elektrik, segel fleksibel anti-kejadian, peralatan penyesuaian tinggi platform (saluran angkat) selesai & amp; amp; amp; ldquo_; Pintu ke Pintu & amp; amp; amp; rdquo_; Type loading and unloading operation has become the symbol of modern cold storage.

mampu menahan iklim setempat yang kasar dan perubahannya. Suhu tinggi dan iklim sejuk yang berat tidak akan menyebabkan kerosakan yang tidak boleh dikembalikan atau deformasi sistem pengisihan luaran. Perubahan drastik suhu permukaan dinding luaran, seperti hujan tiba-tiba selepas jangka panjang eksposisi, atau bayangan semasa eksposisi, tidak akan menyebabkan kerosakan permukaan penyimpanan sejuk.

Memphis Selatan Baru.Dengan meningkat penggunaan penyimpanan sejuk, juga meningkat. Kerana penyimpanan sejuk berbeza dari penyimpanan sejuk biasa lain ia penting untuk persekitaran pemasangan dan suhu. Oleh itu, pemasangan penyimpanan sejuk, pembangunan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan dan keselamatan transaksi dijamin. Melalui sambungan kawasan, pembuatan dan pengendalian kongkav dalaman adalah mudah. Masa pemasangan adalah pendek. Penyimpanan sejuk kecil dan ukuran tengah boleh dihantar dalam 2-5 hari, Tubuh perpustakaan boleh digabung, dipisahkan atau ditambah atau dikurangi mengikut keperluan pengguna.

Sistem pendinginan: sistem pendinginan adalah bahagian utama desain penyimpanan sejuk. Ia adalah kunci untuk menentukan ekonomi, perlindungan persekitaran dan prestasi penyimpanan sejuk.