Pipa baja terweld Q345BLangkah berjaga-jaga untuk langkah-langkah yang digunakan

penyiar:hp709HP180518493 masa pelepasan:2022-03-22 09:31:57

dan ruang antara sampel dan paip mesti sesuai

Jarak diantara dua potongan longitudinal bagi kumpulan gulung mesti lebih besar dari 100 mm. Jarak antara dinding luar paip cabang dan penyelaman tidak boleh kurang dari 50 mm.

.Ia akan dipilih mengikut peraturan desain?? Sambungan Flange adalah mod sambungan penting dalam pembangunan saluran paip. Bahagian itu dibahagikan menjadi Bahagian yang diberi benang dan Bahagian yang diberi benang. Tekanan rendah benang berlian diameter kecil, tekanan tinggi dan tekanan rendah diameter besar adalah benang bersinar.

Pipa berguling mesti memenuhi darjah lengkung yang dinyatakan, pencerobohan wajah akhir, ketepatan, dll.

.Kawalan punggung paip terkotol (dengan tebal dinding yang sama) tidak boleh melebihi 10% tebal dinding dan tidak lebih dari 2 mm.

Spesifikasi perkhidmatan paip baja terkotol: terdapat paip terweld spiral dan paip tanpa senyap, dan resistensi tekanan gas dan air berbeza.

Pipa berguling plat besi yang kita panggil paip berguling plat besi sebenarnya adalah proses. Serye kecil berikut akan menggambarkan urutan proses: pemeriksaan plat, blanking, beveling, steel plate rolling, assembly spot welding, campus, perimeter and roundness deviation inspection, welding, weld inspection, pipe test and delivery. Pipa baja berguling panas profesional, pipa berguling tembok tebal diameter besar, pipa berguling tepat tembok tebal, kasing baja, kilang paip berguling dan produk khas lain, tanda lama, keuntungan harga dan kualiti yang dijamin. Proses ini tidak boleh kurang.


Pipa baja terweld Q345BLangkah berjaga-jaga untuk langkah-langkah yang digunakanSebenarnya, lubang permukaan paip berkulid hampir disebabkan oleh skala oksid besi kecil di permukaan plat besi. Secara umum, kita boleh gunakan kaedah berikut untuk mencegah.

All the welded welds are subject to on-line continuous ultrasonic automatic flaw detector to ensure the NDT coverage of spiral welds. Jika cacat

Peralatan hari ini adalah penywelding lengkung selam dua sisi kerana ia pergi tanpa mengatakan bahawa penywelding dua sisi diperlukan di sini.

Convenient and efficient.Kesan parameter proses penyeludupan pada semasa penyeludupan mengandungi dua aspek: menurut ciri-ciri produksi paip besi spiral, semasa penyeludupan kecil biasanya digunakan untuk penyeludupan dalaman

Perkuatan penyelut meningkat, dua penyweld longitudinal dibenarkan, dan jarak penyweld lebih dari 300 mm. Kelihatan penywelding dan piawai kualiti tidak boleh lebih rendah daripada piawai aras dalam spesifikasi penywelding.


Pipa baja terweld Q345BLangkah berjaga-jaga untuk langkah-langkah yang digunakanKetebusan dinding paip berkulit seperti paip berkulit berada di bawah 20mm dan diameter luar 450-3000mm. Ia dibuat dari plat besi dengan menggulingkan, penyelut, membentuk, kongsi punggung dan pembuangan rebar secara langsung. Pipa coil mempunyai ciri-ciri masa pemprosesan pendek, penghantaran cepat dan biaya rendah. Pipa berguling terutama digunakan untuk paip,Pipa terweld 16 Mn longitudinal, papan bilik, lajur, dll.

plan.Kerana aplikasi terus-menerus paip berkulit dinding tebal dalam industri dan pengembangan terus-menerus skopnya, ia mempunyai banyak keuntungan. Untuk mencegah paip berkulit dinding tebal daripada berkulit, kita boleh gunakan minyak anti-berkulit pada permukaan paip berkulit dinding tebal.

Skala diameter luar paip berkulit - mm. Pipa coil digunakan secara luas: silinder minyak, hidraulik, jambatan, roller, dll. Pipa berguling dikelilingi, terweld, bentuk, disahkan, cacat dikesan dan dihantar dalam keadaan pemanasan plat besi. Kadang-kadang, dinding dengan tebal relatif tebal memerlukan pemanasan sekunder. Ia dikecualikan oleh diameter luar kecil dan tebal dinding seragam. Pertama-tama, tabung berkulid tidak akan merusak fungsi bahan mentah. Kegagalan paip berguling adalah masa pemprosesan yang panjang dan biaya yang tinggi.

Efektif.

.Jarak diantara dua potongan longitudinal kumpulan gulung mesti lebih besar dari 100mm. Dinding luar paip cabang harus panjang, dan penyelaman lingkungan tidak boleh kurang dari 50 mm.

Plat besi atau tali besi adalah bengkok dan kemudian menyala untuk membentuk kolam dinding tebal. According to the welding form,Pipa kotol dinding tebal Q235B, it is divided into straight seam welded pipe and spiral welded pipe. Menurut tujuan, ia dibahagi menjadi paip penywelded biasa, paip penywelded galvanized, paip penywelded oksigen meletupkan oksigen, paip penywelded metrik paip berguling, paip pam sumber dalam, paip kereta, paip pengubah paip dinding-tipis penywelded, paip penywelded dan paip penywelded spiral. Pipa coil didedikasikan untuk produksi, paip coil cincin panjang dan paip tekanan besi dan diubahsuai mengikut spesifikasi yang sama peralatan rolling tradisional. Fungsi meningkatkan parameter peralatan paip baja spiral dengan 30% mengisi ruang yang peralatan gulung tradisional asal tidak boleh menghasilkan. Ia boleh menghasilkan paip besi dengan diameter 400 atau lebih dan tebal dinding 8-100 mm. Bahan ini mengandungi Q235, 20, 16 manganese, 16 kapasitas manganese, dll. Standard eksekutif produk termasuk: GB / t50205-2001, GB / t3092-2001 dll. Produk ini digunakan secara luas dalam minyak, bahan kimia, transportasi gas alam, pemandu tumpukan, bekalan air bandar, pemanasan, bekalan gas dan projek lain. Apabila paip berkulit lebih besar dari 600 mm, dua penyelamat longitudinal dibenarkan, dan ruang lebih besar dari 200 mm.

Dalam proses produksi, paip baja berguling panas mempunyai ciri-ciri tiada bahan mentah, iaitu, ciri-ciri mekanik plat baja dinding tebal. Dengan cara ini, plat besi dipanas dahulu dan kemudian berguling, yang lembut plat besi dalam keadaan yang besar, yang tidak akan mempengaruhi kualiti bahan, dan tidak akan merusak ciri-ciri seperti kekuatan, hasil dan kekuatan tegang. Untuk tebal dinding yang tidak boleh dicapai oleh paip baja tergulung sejuk