Harga paip bulat besi yang tidak stainlessLembaran tawaran

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2022-03-23 10:47:57

mdash; Penyedihan martensitis memperkeras besi yang tidak stainless.

Pemprosesan suhu rendah -- baja stainless martensitic dimatikan dari suhu austenitizing dan kemudian dingin kepada suhu sangat rendah untuk mempromosikan pemadaman martensite. Ia adalah sesuai untuk besi yang tidak stainless yang mudah untuk menghasilkan austenite yang disimpan.

.Besi daun daun austenitic mempunyai tahan yang baik terhadap kerosakan seragam, tetapi masih ada masalah berikut dalam tahan kerosakan setempat: kerosakan antar-granular dari besi daun daun austenitic. Besi daun daun austenitic akan mempunyai kerosakan antar-granular apabila ia tetap hangat pada 450 ~ 850 [UNK] atau sejuk perlahan-lahan. Semakin tinggi kandungan karbon semakin besar kecenderungan kerosakan antar-granular. Selain itu, kerosakan antar-granular juga berlaku di zon yang terkena panas penyerakan. Ini disebabkan hujan Cr23C6 yang kaya di sempadan biji. Kawasan krom miskin terbentuk dalam matriks sekeliling, yang disebabkan oleh kerosakan sel utama. Fenomen kerosakan antar-granular ini juga wujud dalam besi stainless ferritik yang disebut di atas.

18%), yang lebih baik daripada l dan 317L dalam kebanyakan persekitaran.

.[UNK][UNK]≥520EL(%)

Menurut tujuan, ia terutama dibahagi menjadi paip sumber minyak (kasing,tali besi, paip paip, paip kotak, paip struktur mekanik, paip prop hidraulik, paip silinder gas, paip geologi, paip kimia (paip fertilizer tekanan tinggi, mana 0.02491 adalah konstan diubah dari tebal teka-teki.

[UNK][UNK]SPHESPHE—& mdash; Plat besi berguling panas dan garis untuk lukisan dalam.


Harga paip bulat besi yang tidak stainlessLembaran tawaranBiarkan PS menjadi kekuatan luaran pada titik hasil s dan fo adalah kawasan salib-seksyen sampel, kemudian titik hasil & sigma; S = PS / fo (MPA), MPa dipanggil MPa, sama dengan n (Newton) / mm (MPA = 106pa, PA: Pascal = n / M

Pengawalan tekanan. Perubahan penyelamatan tekanan adalah proses perawatan panas untuk menghapuskan tekanan sisa besi selepas kerja sejuk atau penyelamatan. Ia biasanya dihangat kepada 300 ~ 350 [UNK] untuk temperamen. Untuk besi tanpa unsur Ti dan Nb yang stabil, suhu pemanasan tidak boleh melebihi 450 [UNK] untuk menghindari kerosakan antar-granular disebabkan oleh penurunan karbid krom. Bagi bahagian yang berfungsi sejuk dan terweld dari karbon ultra rendah dan besi yang tidak berduri yang mengandungi Ti dan Nb, mereka perlu dihangatkan pada 500 ~ 950 [UNK] dan kemudian disejukkan perlahan-lahan untuk menghapuskan tekanan (suhu sempadan atas diambil untuk menghapuskan tekanan penywelding) yang boleh mengurangkan kecenderungan korosi antar-granular dan meningkatkan resistensi korosi tekanan besi.

Stainless hot plate (grade I) GB4239-91 stainless cold strip (grade I)

wholesaler.Rancangan itu harus dilakukan menurut tanah, air, bahagian yang terbuka, keadaan muatan dan faktor lain dari lubang, yang harus kuat dan dapat dipercayai untuk mencegah runtuhan dan sokongan, dan tidak akan menghalangi penyebaran paip dan penytabilan paip.

Jika and a ingin memilih paip air bekalan paip baja stainless berkualiti tinggi, anda patut pertama melihat sama ada bahan-bahannya lebih baik. baja stainless adalah bahan-bahan dengan kekuatan pemberontakan kuat dan sanitasi tinggi dan bersih. Bukan sahaja dinding luar sangat cantik, tetapi juga sangat lembut. Akan ada perbezaan jelas dalam bahan pertama dalam terma pemotongan dan sama ada paip bekalan air paip baja stainless adalah baik atau buruk.

[UNK][UNK]302— Penolakan korrosion adalah sama, dan kekuatan lebih baik kerana kandungan karbon relatif tinggi.


Harga paip bulat besi yang tidak stainlessLembaran tawaranKandungan krom molybdenum dan nitrogen dalam besi stainless dupleks tahan terhadap korosii setempat membuatnya mempunyai kemampuan kuat untuk melihat korosii dan korosii intersticial dalam penyelesaian oksidan dan asid.

ranking.Pertandingan dalam industri paip baja beku yang tidak terhitam semakin kuat dan secara perlahan-lahan meningkat. Dengan banjir darah brand segar dan penurunan ekonomi pasar, pembangunan pembuatan paip baja tidak bersih berkurang. Namun, ia boleh dilihat dari beberapa data yang berkaitan bahawa potensi pasar keseluruhan masih besar. Stainless steel pipe connection manufacturers should know how to proceed step by step and make steady progress in order to have a chance to win the market.

Cara utama untuk mencegah kerosakan tekanan dari besi tidak berduri austenitik adalah menambah SI2 ~ 4% dan menyimpan kandungan N di bawah 0. 04% daripada mencair. Selain itu, kandungan ketidaksamaan seperti P, Sb, Bi dan sebanyak yang sepatutnya dikurangkan sebanyak mungkin. Selain itu, besi A- F fasa dua boleh dipilih, yang tidak sepadan dengan kerosakan tekanan dalam Cl - dan oh - media. Kerosakan mikro awal tidak akan terus berkembang selepas bertemu fasa ferrit, ketepatan paip baja tanpa senyap rendah: tebal dinding yang tidak sama, kecerahan rendah pada permukaan dalaman dan luar paip,Tuba terbentuk besi tanpa tahi, biaya ukuran tinggi, dan terdapat pokkmark dan titik hitam pada permukaan dalaman dan luar, yang tidak mudah dibuang; pengesan dan bentuknya mesti diproses luar talian. Oleh itu, ia mengandungi keuntungan dalam tekanan tinggi, kekuatan tinggi dan bahan struktur mekanik.

.Pemprosesan suhu rendah -- baja stainless martensitic dimatikan dari suhu austenitizing dan kemudian dingin kepada suhu sangat rendah untuk mempromosikan pemadaman martensite. Ia adalah sesuai untuk besi yang tidak stainless yang mudah untuk menghasilkan austenite yang disimpan.

Permukaan dalaman dan luaran paip besi harus bebas dari pecahan, lipatan, kerosakan, pecahan, lipatan berguling, delamination dan scabs. Gagal-gagalan ini akan dibuang sepenuhnya (kecuali paip untuk mesinan). Selepas pembuangan, tebal dinding dan diameter luar tidak boleh melebihi penyerangan negatif. Gagal-gagalan permukaan kecil lain yang tidak melebihi penyerangan negatif yang dibenarkan tidak boleh dibuang.

Liu penywelding mempunyai penyweldability yang baik. Plat baja inorganis profesional, kola baja inorganis,Plat besi tidak-magnetik 304, tali pinggang baja inorganis, paip baja inorganis, kuantiti besar, kualiti tinggi dan harga rendah. Keperlawanan api - Keperlawanan air - kekerasan suhu tinggi, kuat dan kekal, kekuatan dan kesukaran yang sama seperti logam as as. Ia tidak sukar untuk penywelding, tetapi prosedur penywelding perlu dirancang sehingga selepas penywelding, ia boleh menyimpan keseimbangan fasa yang baik dan mengelakkan precipitation fasa logam yang berbahaya atau fasa bukan logam. Penghelaian boleh dilakukan dalam peralatan berikut: GTAW (TIG); GMAW (MIG); SMAW (“stick” elektrod); SAW; FCW; Dan ciri-ciri besi stainless kaki: dibandingkan dengan L dan 317L besi stainless austenitic, ikatan besi stainless duplex mempunyai prestasi yang lebih baik dalam tekanan korosion titik dan tahan kerosakan retak. Ia mempunyai tahan korosion tinggi. dibandingkan dengan tekanan austenite, ia mempunyai koeficien panas lebih rendah dan konduktiviti panas lebih tinggi.