Teluk UtaraPemasangan storan sejukLapisan penyelenggaraan anti karat minyak anti karat

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-03-16 20:00:35

Ada dua jenis pendinginan dalam kumpulan penyimpanan sejuk: pendinginan segera dan pendinginan sederhana.

Kita perlu melaksanakan pemeliharaan biasa dan pemeliharaan sehari-hari, pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan, kuantiti besar, kualiti yang baik dan harga rendah, perlahan api - Waterproof - perlahan suhu tinggi, kuat dan kekal, selamat dan dipercayai, dan menyimpan kadar operasi kompressor.

Teluk Utara.Pengetahuan perbaikan dan penyelamatan penyimpanan sejuk adalah sesuatu yang anda tidak boleh gagal memahami dalam proses penggunaan air sejuk sehari-hari!

Sebenarnya, ada beberapa kemampuan pemasangan unik bila memasang penyimpanan sejuk? Penyimpanan sejuk yang dipasang mengikut kemampuan ini sering pendek dalam kesan dan kualiti, dan kemampuan pemasangan khusus penyimpanan sejuk juga akan membuat beberapa perkenalan relatif terperinci untuk anda dalam artikel berikut. Apabila memasang penyimpanan sejuk, anda patut memasang ia dari sudut pertama. Kemudian, menurut tinggi penyimpanan sejuk, membuat lubang di tengah papan pengisihan di belakang bahagian besi sudut

.Penyelamatan tenaga dan simpanan tenaga: biaya desain gudang beku cepat yang disebut di atas sangat rendah, tetapi ia mempunyai kesan besar pada biaya gudang beku cepat dan kemudian biaya penggunaan. Bil elektrik sering merupakan item pembelanjaan penting dalam tahap kemudian. Skema desain pertunjukan boleh mengurangkan konsumsi kuasa gudang beku cepat. Pemilihan sisi matahari belakang gudang beku cepat, pemilihan tebal papan izolasi suhu sepatutnya sesuai, ketat pintu gudang beku cepat, dan perbezaan suhu antara bilik gudang sejuk sebelah tidak sepatutnya terlalu besar adalah semua isu yang perlu kita pertimbangkan. Terdapat juga beberapa tip, pintu elektrik cahaya dan peralatan elektrik lain dalam penyimpanan sejuk. Sumber kuasa penyimpanan sejuk diperlukan untuk menjadi garis fasa stabil, dan sumber kuasa atau sumber kuasa cadangan boleh digunakan sesuai dengan yang diperlukan. The circuit shall have reasonable discharge and corresponding protective measures.

Penyimpanan beku dan sejuk mula berubah ke rak dan penyimpanan palet untuk menyelesaikan barang menurut & ldquo; Pertama dalam & rdquo; keluar pertama Ia membantu untuk meningkatkan kualiti penyimpanan komoditi dan mengurangi kerugian.


Teluk UtaraPemasangan storan sejukLapisan penyelenggaraan anti karat minyak anti karatDosa dan kapasitas pendinginan tidak mencukupi dalam sistem: sirkulasi pendingin tidak mencukupi adalah sebab utama

Sebelum pemasangan gudang atmosfera terkawal, kita juga perlu tahu berapa lama permintaan masa untuk beku barang. Selepas pemasangan gudang atmosfera terkawal, ia boleh dibahagi ke gudang penyimpanan segar, gudang sejuk,Teluk UtaraBerapa biaya untuk memasang penyimpanan sejuk, gudang beku dan gudang beku. Perkara pertama untuk gudang segar adalah untuk menyimpan barang biasa, perkara pertama untuk gudang sejuk adalah untuk menyimpan barang di bawah sifar, dan perkara pertama untuk gudang beku adalah barang sekitar sifar, Kod masa beku mengambil 24 jam. Jika ia ditempatkan ke gudang beku cepat, ia hanya mengambil 2 hingga 10 jam untuk mencapai fenomena beku cepat. Dalam proses deposisi barang, jika suhu terlalu rendah, ia akan mempengaruhi suhu normal barang deposisi. gudang sejuk harga tinggi berbagai spesifikasi dipasang, dipasang, dibina,Teluk UtaraPemasangan storan sejuk, gudang sejuk buah yang menyimpan segar, dan gudang sejuk perubatan disediakan pada masa, Pertunjukan biaya tinggi, telah menjadi tanda yang disukai untuk banyak produk wayar, selamat datang untuk membeli! Ia juga akan mempengaruhi kehidupan rak.

Pemampatan pendingin biasanya digunakan, yang sebahagian besar terdiri dari pemampatan, kondensator, valv throttle dan paip penipu. Menurut cara peranti paip penipu, ia boleh dibahagi menjadi pendinginan langsung dan pendinginan langsung. Pendingin langsung paip penguap dipasang dalam gudang sejuk. Apabila cairan pendingin melewati paip penguap, ia akan secara langsung menyerap panas di gudang dan sejuk.

Product line.Produk yang disimpan dalam projek penyimpanan sejuk perubatan mesti dikendalikan dengan kod warna, supaya mengelakkan masalah ralat pembelian. Dalam proses pengendalian, juga perlu mengikut arahan yang ketat.

Pemampatan pendingin biasanya digunakan, yang sebahagian besar terdiri dari pemampatan, kondensator, valv throttle dan paip penipu. Menurut cara peranti paip penipu ia boleh dibahagi menjadi pendinginan langsung dan pendinginan langsung. Pendingin langsung paip penguap dipasang dalam gudang sejuk. Apabila cairan pendingin melewati paip penguap, ia akan secara langsung menyerap panas di gudang dan sejuk.

Aksi bakteria penyesuaian asid adalah terutama untuk menumbuhkan protein dalam bakteria. Penyasmian biasa termasuk asid laktik, formalin, selepas ikan keluar dari gudang beku cepat, buangkan lapisan beku pada kumpulan paip penghapusan dan simpan suhu gudang di bawah 50, kemudian persiapkan dengan 50 ~ 100g ─žall per meter kubik gudang beku cepat, gunakan penyembur ke gudang, tutup pintu gudang dengan ketat, dan mulakan pembusnah secara berterusan untuk membiarkan ─žall meledak dan mengalir dalam gudang, tinggi dan suhu gudang penyimpanan sejuk berdasarkan keselamatan, sains dan racionaliti, dari perspektif penyimpanan tenaga dan perlindungan persekitaran. Pencahayaan di gudang sejuk berkonsentrasi di kawasan kerja.

Economic management.Banyak pekerja tidak dibenarkan untuk memilih barang dalam gudang. Tutup pintu gudang pada masa. Apabila pintu gudang terbuka perhatikan sama ada tirai udara terbuka atau tirai pintu ditempatkan dengan betul. Matikan lampu bila keluar dari gudang.

Unit pendinginan skru: unit pendinginan skru boleh dibahagi menjadi unit pendinginan skru bukan tunggal dan unit pendinginan skru kembar. Ia digunakan secara luas dalam peranti pendinginan seperti pendinginan, HVAC dan teknologi kimia. Julat kuasa input telah dikembangkan hingga 8-1000kw, dan medan kajian dan pembangunannya dibahagikan dengan luas, penghalang api dan perlawanan tinggi. Pemasangan penyimpanan sejuk profesional, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk perubatan dan produk khas lainnya, marka berusia 20 tahun, keuntungan harga dan kualiti yang dijamin. Polyurethane adalah bahan pemadam api yang menegakkan diri selepas menambah penegak api. Titik lembut boleh mencapai lebih dari 250 darjah Celsius dan hanya akan hancur pada suhu yang lebih tinggi: tambahan, abu yang terbentuk di permukaan poliuretan akan berada dalam putih, dan lapisan abu ini membantu untuk mengisolasi putih di bawah. Ia boleh mencegah penyebaran api secara efektif. Selain itu, poliuretan tidak akan menghasilkan gas yang berbahaya pada suhu tinggi.

Bahan masak dan makanan yang disediakan dalam gudang beku-cepat mengandungi sejumlah lemak protein dan lambat. Kewujudan bahan-bahan nutrisi ini akan membuat bentuk dan bakteria mendarab dan tumbuh dalam jumlah besar. Untuk melakukan pekerjaan yang baik dalam pengurusan higiene kawasan sejuk dan memastikan kualiti pendinginan makanan dan memasak bahan-bahan mentah, perlu melakukan penyesuaian higiene kawasan sejuk secara biasa.