GranbyPemasangan storan sejukMemandu pelaburan tempatan dengan munasabah

penyiar:hp632HP195506591 masa pelepasan:2022-03-15 23:00:34

untuk mengurangi kadar kegagalan unit pendinginan dan mencapai kesan pendinginan yang baik.

Granby.Pustaka CA berkualiti tinggi ini tidak hanya mahu membawa kesan tertentu dalam penggunaan

Ada dua jenis pendinginan dalam kumpulan penyimpanan sejuk: pendinginan segera dan pendinginan sederhana.

Penyimpanan sejuk mesti diubahsuai dan disimpan secara terus menerus, tetapi juga mahu peminat udara panas untuk mengurangi konsumsi tenaga dalam penggunaan. Setiap pelanggan mahu mencapai kembalian yang lebih baik dengan sedikit pelaburan. Oleh itu, hari ini, saya akan memperkenalkan bagaimana perpustakaan CA boleh mencapai kesan penyimpanan tenaga.

Dalam persekitaran suhu rendah, terutama dalam siklus pendinginan dan meluap periodik, struktur bangunan juga rentan. Therefore, the building materials of the cold storage and the structure of each part of the cold storage should have sufficient frost resistance.

.Bahan masak dan makanan yang disediakan dalam gudang beku-cepat mengandungi sejumlah lemak, protein dan lambat. Kewujudan bahan-bahan nutrisi ini akan membuat bentuk dan bakteria mendarab dan tumbuh dalam jumlah besar. Untuk melakukan pekerjaan yang baik dalam pengurusan higiene kawasan sejuk dan memastikan kualiti pendinginan makanan dan memasak bahan-bahan mentah, perlu melakukan penyesuaian higiene kawasan sejuk secara biasa.

Kegagalan penyimpanan sejuk satu lapisan: besar; Kawasan permukaan struktur penyimpanan luar penyimpanan sejuk adalah besar, jadi jumlah bahan pengisihan panas adalah besar, dan konsumsi kering makanan sejuk juga besar; Untuk gudang suhu rendah, rawatan anti beku lantai memerlukan banyak kerja. Apabila penyimpanan sejuk dibina pada tahap air,GranbyPemasangan unit storan sejuk, ia mustahil untuk menanganinya, yang mudah untuk menyebabkan beku mengufuk dan membengkak.

Struktur pembangunan penyimpanan sejuk struktur boleh menjadi struktur beton batu bata atau struktur besi, yang boleh ditentukan mengikut anggaran mereka sendiri dan keperluan sebenar. Pada masa ini, kebanyakan storan sejuk dibangun dengan struktur baja lapisan tunggal, dan dilengkapi dengan tubuh penyimpanan penyimpanan suhu terma kombinasi, platform memuat, sistem sejuk, sistem paip, dll. mengikut keperluan sebenar sirkulasi penyimpanan sejuk.


GranbyPemasangan storan sejukMemandu pelaburan tempatan dengan munasabahTerlalu tebal beku atau terlalu banyak debu di permukaan pembakar akan mengurangi kesan pemindahan panas: satu lagi alasan penting untuk turun perlahan suhu penyimpanan panas ialah efisiensi pemindahan panas rendah pembakar, yang sebahagian besar disebabkan oleh lapisan beku terlalu tebal atau terlalu banyak debu di permukaan pembakar.

Jika aliran relatif berubah sedikit, terdapat sedikit perbezaan dalam konsumsi kuasa di antara beberapa mod peraturan, iaitu, mod peraturan mempunyai sedikit kesan pada kesan penyimpanan tenaga, atau bahkan tidak menyimpan tenaga, tetapi mengkonsumsi lebih kuasa disebabkan wujud peranti peraturan, dan kurva peraturan kelajuan pembolehubah dekat dengan kurva ideal. Oleh itu, mod peraturan kelajuan pembolehubah adalah lebih baik,GranbyPemasangan storan sejuk, terutama skema penyimpanan tenaga peraturan kelajuan motor frekuensi pembolehubah dicadangkan, tetapi peranti pertukaran frekuensi perlu ditambah. Ia dicadangkan untuk mencuba secara aktif peraturan kelajuan frekuensi pembolehubah kapasitas kecil dan tengah. Oleh kerana kapasitas tinggi dan peranti peraturan kelajuan pembolehubah tenaga tinggi, ia patut digabung dengan situasi khusus dan perbandingan yang meliputi. Secara umum, semakin mendalam peraturan, semakin signifika

Segmen reka storan sejuk: beberapa sekatan yang berbeza akan dirancang secara rasional dan dibahagi mengikut tujuan dan suhu. Contohnya: bilik pemprosesan bilik pengisihan, bilik beku cepat, saluran, platform pembuatan, dll.

High quality brand.Untuk memastikan keselamatan pembangunan dan operasi penyimpanan sejuk, jangkauan antara papan penyimpanan atas menyokong (titik angkat) mesti sesuai dengan persediaan berikut: papan penyimpanan atas polistyren (tebal 100 mm) mempunyai jangkauan yang sangat besar 3M, dan papan penyimpanan atas poliuretan (tebal 100 mm) mempunyai jangkauan 5 m.

Suhu dan kelembapan dalam gudang akan disimpan secara seragam tanpa bergerak; Cuba selesaikan makanan di gudang pada satu masa.

Langkah desain penyimpanan sejuk: pemilihan sistem penyimpanan sejuk pemilihan sistem penyimpanan sejuk adalah kebanyakan penggunaan pemampat penyimpanan sejuk penyimpanan sejuk dan pemukul udara. Secara umum, peti sejuk kecil dan ukuran tengah didominasi oleh pemampat sejuk yang tertutup sepenuhnya. Kerana kuasa output kecil pemampat pendingin yang tertutup sepenuhnya, unit pendinginan amonia juga boleh dianggap. Kerana kuasa output unit pendinginan amonia besar dan boleh digunakan untuk penggunaan mesin, tetapi pemasangan dan pengurusan gudang pendinginan adalah rumit. Apabila menggunakan pemukul udara, penyimpanan sejuk suhu tinggi menggunakan pemukul sejuk industri sebagai pemukul udara. Karakteristiknya ialah kelajuan pengurangan suhu lebih cepat, tetapi ia mudah untuk menyebabkan konsumsi air koleksi sejuk; Pembekal suhu tengah-rendah dan ultra rendah didominasi oleh slot paip pemarahan yang tidak senyap yang dikatakan oleh kesan kawalan suhu yang sangat baik dan penyimpanan sejuk yang sederhana.


GranbyPemasangan storan sejukMemandu pelaburan tempatan dengan munasabahKehidupan perkhidmatan bulu bahan pengisihan penyimpanan sejuk poliuretan: selain prestasi asas bulu poliuretan pada tahap awal, pengiriman prestasi bulu juga adalah indeks yang sangat penting. Dalam persiapan bahan putih, walaupun permukaan penggunaan beberapa bahan poliester membuat foam mempunyai kekerasan yang baik dan kekebalan kesan, ia akan menjadi lemah dan tidak lagi resisten kepada kesan dan kejadian selepas digunakan dalam penyimpanan sejuk selama beberapa masa; In addition, yang sedikit lemah pada tahap awal, tetapi biasanya hilang selepas beberapa hari,GranbyPenyimpanan sejuk menyimpan sayuran segar, dan kemudian menyimpan prestasi stabil bahan penyisalan penyimpanan sejuk untuk masa yang lama.

Product range.Pada dasar penyimpanan dan penyimpanan sejuk, gudang beku-cepat meningkatkan peraturan komposisi gas, menghalang nafas buah-buahan dan sayuran melambatkan proses metabolik mereka, mempertahankan lebih baik kegembiraan dan kualiti komersial buah-buahan dan sayuran, dan memperpanjang masa penyimpanan dan shelf-life buah-buahan dan sayuran. Secara umum, penyimpanan atmosfer terkawal buah boleh memperpanjang masa penyimpanan dengan 2 & mdash; Tiga kali atau lebih. OK, apa piawai gudang beku cepat?

Adakah lokasi unit memenuhi syarat-syarat yang berkaitan? Sama ada penyebaran panas dan panjang paip boleh memenuhi keperluan.

Pelarasan atau penghalangan tidak betul valv throttle, aliran sejuk terlalu besar atau terlalu kecil: pelarasan tidak betul atau penghalangan valv throttle akan secara langsung mempengaruhi aliran sejuk ke dalam penghalang. Apabila valv throttle terbuka terlalu besar, aliran pendingin terlalu besar, tekanan pembakaran dan suhu pembakaran juga meningkat, dan kadar turun suhu gudang akan memperlambat; Pada masa yang sama, apabila valv throttle dibuka terlalu kecil atau diblokir, aliran sejuk juga akan menurun, kapasitas sejuk sistem juga akan menurun, dan kadar menurun suhu gudang juga akan memperlambat.

Granby.Bagaimana menyimpan pemampat pendinginan dalam storan sejuk untuk memperpanjang hidupnya perkhidmatan dan mengurangkan kejadian ralat dalam proses penggunaan. Pemampat pendinginan dalam storan sejuk memerlukan penyimpanan biasa. Di sini kita memperkenalkan penyimpanan pemampat dalam storan sejuk.

Alasan lain ialah bahawa terdapat banyak bekas sejuk dalam sistem. Dalam kes ini, cari titik bocor dahulu, fokus pada sambungan setiap paip dan valv, perbaiki bahagian yang ditemui, dan kemudian isi bekas sejuk yang cukup.

Apabila memasang papan pengisihan poliuretan, pastikan permukaannya licin dan rata tanpa scratch dan warpage.