Pipa terweld besi tanpa tahiTiga standard klasifikasi biasa

penyiar:hp717HP127443542 masa pelepasan:2021-12-07 18:10:53

Jika pembekalan tidak diperlukan ia mesti dinyatakan dalam kontrak dan tidak akan mengandungi masalah menggarut dan menggarut permukaan paip baja stainless steel kerana membuka beg pembekalan.

Saiz partis: sejumlah kecil produk partis tunggal akan mempengaruhi harga unit.

.Bahan-bahan mentah -- pemisahan garis -- pembuatan paip yang terweld -- rawatan panas -- Pembetulan -- penyesalan -- perbaikan akhir -- pemicu -- Ujian Hidrostatik -- Inspeksi (cetakan serpihan) - pakej -- penghantaran (penyimpanan) (paip untuk pipa industri paip terweld).

Ada wajah ba, wajah 2b, (kulit putih), wajah 2D (beku), HL (lukisan wayar), wajah 8K dan wajah lain dengan kualiti dan kecerahan yang baik.

.[UNK][UNK]· Pusingan putar, tekan roller, pedang, impeller, dll. dalam persekitaran yang menentang kerosakan kuasa tinggi.

Perhatian: untuk memastikan kandungan nikel bagi tali besi tidak stainless dan ciri-ciri mekanik bagi tali besi tidak stainless, sijil bahan (bahan Baogang), Sijil Bahan Besi Nippon Jepun (bahan Besi Nippon), dll. boleh disediakan.

Aplikasi paip besi tidak terhitam dalam industri kereta api sedang berkembang dengan cepat. Dalam sepuluh tahun terakhir, bahan paip besi tidak terhitam telah digunakan secara luas dalam alat pengangkutan awam seperti bas, kereta bawah tanah, kenderaan kereta api kelajuan tinggi, kereta rumah tangga dan sebagainya!


Pipa terweld besi tanpa tahiTiga standard klasifikasi biasaPerhatian: untuk memastikan kandungan nikel bagi tali besi tidak stainless dan ciri-ciri mekanik bagi tali besi tidak stainless, sijil bahan (bahan Baogang),Plat besi tidak stainless 06cr13al, Sijil Bahan Besi Nippon Jepun (bahan Besi Nippon), laporan SGS, dll. boleh disediakan.

Setelah menetapkan suhu besi cair di stesen letupan argon, ia ditangkap ke meja putaran ladle untuk melempar terus menerus.

[UNK][UNK]309— Ia mempunyai tahan suhu yang lebih baik.

Latest consultation.Penggunaan: banyak digunakan dalam kereta, traktor dan industri lain.

2. Masalah bahan-bahan mentah paip besi tidak stainless. Jika kesukaran terlalu rendah, kulit oren mudah muncul di permukaan semasa lukisan dalam, yang mempengaruhi prestasi BQ. BQ dengan kesukaran tinggi adalah relatif baik.

Gas perisai adalah argon dengan sifat 999%. Apabila arus penywelding adalah 50 ~ 50a, arus argon adalah 8 ~ 0lmin, dan apabila arus adalah 50 ~ 250A, arus argon adalah 2 ~ 5lmin.


Pipa terweld besi tanpa tahiTiga standard klasifikasi biasa2 komposisi kimia sifat fizik C: ia dinyatakan dalam, yang biasanya juga dipanggil mo2ti atau sifat mekanik ys (MPA)

Professional is king.Aplikasi paip besi tidak terhitam dalam industri kereta api sedang berkembang dengan cepat. Dalam sepuluh tahun terakhir, bahan paip besi tidak terhitam telah digunakan secara luas dalam alat pengangkutan awam seperti bas, kereta bawah tanah,Pipa baja stainless pembuat 304, kenderaan kereta api kelajuan tinggi, kereta rumah tangga dan sebagainya!

Pengawalan tekanan. Perubahan penyelamatan tekanan adalah proses perawatan panas untuk menghapuskan tekanan sisa besi selepas kerja sejuk atau penyelamatan. Ia biasanya dihangat kepada 300 ~ 350 [UNK] untuk temperamen. Untuk besi tanpa unsur Ti dan Nb yang stabil, suhu pemanasan tidak boleh melebihi 450 [UNK], untuk menghindari kerosakan antar-granular disebabkan oleh penurunan karbid krom. Bagi bahagian yang berfungsi sejuk dan terweld dari karbon ultra rendah dan besi yang tidak berduri yang mengandungi Ti dan Nb, mereka perlu dihangatkan pada 500 ~ 950 [UNK] dan kemudian disejukkan perlahan-lahan untuk menghapuskan tekanan (suhu sempadan atas diambil untuk menghapuskan tekanan penywelding), yang boleh mengurangkan kecenderungan korosi antar-granular dan meningkatkan resistensi korosi tekanan besi.

L paip baja inox juga dipanggil 00Cr17Ni14Mo2 paip baja inox. 00Cr17Ni14Mo2 adalah baja karbon ultra rendah 0Cr17Ni12Mo2. 00Cr17Ni14Mo2 mempunyai resistensi korrosion antar-granular yang lebih baik daripada 0cr17ni14mo2. Ia biasanya digunakan untuk menghasilkan peralatan industri seperti industri kimia, penambah kimia dan serat kimia, seperti bekas, saluran paip dan bahagian struktur.

.Memotong aras alat & rdquo; Besi martensitis, besi yang tidak stainless awal yang sama dengan besi krom tinggi Brinell. Ia juga digunakan untuk alat bedah, yang boleh dibuat sangat cerah.

Mikrostruktur fasa dua dari baja stainless yang menentang korrosion tekanan membantu untuk meningkatkan penentang retakan tekanan dari baja stainless. Dalam kehadiran suhu tertentu, tekanan, oksigen dan klorid,Kehidupan perkhidmatan paip baja tidak bersih, tekanan klorid akan berlaku dalam baja daun austenitik. Kerana keadaan ini tidak mudah, penggunaan L dan 317L adalah terbatas dalam hal ini.

L paip baja stainless adalah jenis baja putaran panjang kosong, yang terutama digunakan untuk paip pemindahan industri dan komponen struktur mekanik seperti minyak, industri kimia, rawatan perubatan, makanan, industri ringan, mesin dan alat, dll. Selain itu apabila kuasa bengkok dan torsional adalah sama, berat adalah ringan